Antena Meniu Search
x

Oana Zăvoranu şi Marek Vâlcu ar putea face pace

Surpriză în scandalul silicoanelor! Oana Zăvoranu şi Marek Vâlcu ar putea face pace. Medicul aşteaptă scuze de la vedetă.

Vezi și

Surpriză în scandalul silicoanelor! Oana Zăvoranu şi Marek Vâlcu ar putea face pace. Medicul aşteaptă scuze de la vedetă. Între timp, bruneta transmite mesaje prin gesturi şi lacrimi.

Procurorii i-au interzis să mai vorbească sau chiar să ia legătura cu prietena ei cea mai bună. Încolţită pentru şantaj, Oana Zăvoranu a mai primit o lovitură. Nu mai are voie să vorbească deloc cu prietena ei de suflet, Raluca Macovei.

Procurorii i-au interzis Ralucăi să o caute pe Oana sau să mai locuiască în casa ei, pentru că e martor în dosarul de şantaj. A fost de faţă când vedeta a luat 10.000 de euro de la Marek Vâlcu.

Dar Oana ar putea să schimbe pijamalele cu pisici cu uniforma de închisoare, dacă va fi găsită vinovată de şantaj. În apărarea ei, bruneta spune că cei 10.000 de euro nu reprezentau preţul tăcerii, ci preţul celor 6 operaţii făcute de Marek Vâlcu.

În timp ce Oana Zăvoranu aşteaptă finalul anchetei, Marek Vâlcu aşteaptă scuze de la vedetă. Oana Zăvoranu este cercetată pentru şantaj. Poliţiştii au lăsat-o liberă cu o singură condiţie: să păstreze tăcerea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri Mondene » Oana Zăvoranu şi Marek Vâlcu ar putea face pace