Antena Meniu Search
x

Oana Zăvoranu şi-a schimbat silicoanele pentru a şaptea oară

A şaptea oară să fie cu noroc. Asta îşi doreşte Oana Zăvoranu, care şi-a schimbat look-ul. Are un bust nou şi a riscat pentru asta. A fost operată pe propria răspundere pentru că până acum, vedeta şi-a mai făcut încă 6 intervenţii la sâni. Noile implanturi sunt bineînţeles mult mai mari.

Vezi și

 Pe ultima, cea de-a şaptea, Oana a făcut-o pe semnătură. Vedeta s-a lăsat pe mâna unui medic palestinian căruia i-a luat trei ore şi jumătate să-i schimbe implanturile. După intervenţie Oana n-a fost singură. Iubitul israelian i-a fost alături.

Nici nu mai contează că, în urmă cu ceva vreme, vulcanica Oana l-a acuzat la poliţie că i-ar fi furat maşina. Acum, iubitul mult mai tânăr a fost cel care i-a deschis portiera Oanei, când a ajuns acasă.

Zăvo şi-a chemat prietenii la un grătar şi a primit trandafiri roşii. Oana zice că acum îi place ce vede în oglindă. Ba chiar îi trece prin cap să pozeze top-less.

Oana şi-a făcut primul implant acum 10 ani. A tot încercat - prima pereche de sâni artificiali a fost cu proteze de 135 de militri fiecare. Iar ultimele implanturi sunt de 460 de militri fiecare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri Mondene » Oana Zăvoranu şi-a schimbat silicoanele pentru a şaptea oară