Antena Meniu Search
x

Patricia Kaas a revenit după 4 ani, în România

Patricia Kaas a revenit după 4 ani, în România. După o perioadă în care s-a reinventat, celebra franţuzoaică a ajuns, aseară, în Bucureşti şi ne-a dezvăluit, în exclusivitate, că se simte mai puternică şi mai echilibrată ca oricând. A lansat un nou album, în care a transpus momentele din viaţă în care a fost rănită

Vezi și

Patricia Kaas a revenit după 4 ani, în România. După o perioadă în care s-a reinventat, celebra franţuzoaică a ajuns, aseară, în Bucureşti şi ne-a dezvăluit, în exclusivitate, că se simte mai puternică şi mai echilibrată ca oricând. A lansat un nou album, în care a transpus momentele din viaţă în care a fost rănită.

Trei decenii de carieră pline de emoţii, dar şi de piedici. Despre asta vorbeşte noua Patricia Kaas. A lipsit 2 ani de pe scenă, timp în care s-a reinventat. Aseară, a ajuns în Bucureşti, iar vizita ei în România a început cu o ...peripeţie. 

Depresia puternică a făcut-o să renunţe la muzică şi la lumina reflectoarelor. Acum se simte, însă, mult mai echilibrată

Patricia Kaas şi-a transpus trăirile în melodiile de pe noul album. Cântă despre trădare, regrete, dar şi despre lupta femeilor în societate. 

Pentru vizita ei în România, Mademoiselle Chante le Blues a avut cereri speciale. O temperatură reglată la 21 grade Celsius şi o ventilaţie optimă în cabină, pentru a-şi proteja corzile vocale. Nu acceptă iluminarea cabinei cu neon, iar prezenţa florilor este.. obligatorie. Artista va susţine două concerte în România. Unul în această seară, la Sala Palatului, iar celălalt luni, la Timişoara, în Parcul Rozelor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri Mondene » Patricia Kaas a revenit după 4 ani, în România