Antena Meniu Search
x

Galerie foto Pavel Stratan nu şi-a putut stăpâni lacrimile la cununia fiicei. Momentul emoţionant când Cleopatra Stratan a spus ''Da!'' - GALERIE FOTO

Momente emoţionante pentru Pavel Stratan! Sâmbătă, 14 august, fiica sa Cleopatra Stratan, în vârstă de 18 ani, și Edward Sanda şi-au unit destinele. Cununia civilă a avut loc în aer liber, iar Pavel Stratan a fost cel care a condus-o pe artistă spre altar.

de Redactia Observator

la 16.08.2021, 15:52

Pavel Stratan nu şi-a mai putut controla emoţiile la cununia fiicei sale. Artistul a izbucnit în lacrimi atunci când a condus-o spre altar pe Cleopatra Stratan. Tânăra a decis să îşi oficializeze relaţie cu cântăreţul Edward Sanda, alături de care este de aproximativ un an. 

Cum a arătat Cleopatra Stratan la cununie

Imaginile de la ceremonia ţinută în aer liber au apărut imediat pe reţelele de socializare. Artiştii au postat mai multe fotogragii şi instastory-uri pentru a le împărtăşi fanilor bucuria şi frumuseţea clipelor trăite. Aprecierile nu au întârziat să apară. 

Cleopatra a ales o rochie albă simplă, pe corp, iar întreaga ţinută a fost completată de un buchet alb de flori. Părul a fost aranjat cu bucle uşoare care i-au încadrat chipul ce radia de fericire. Tinerii însurăţei nu au mai contenit să se bucure de marele moment. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri Mondene » Pavel Stratan nu şi-a putut stăpâni lacrimile la cununia fiicei. Momentul emoţionant când Cleopatra Stratan a spus ''Da!'' - GALERIE FOTO