Antena Meniu Search
x

Pepe şi Raluca Pastramă divorțează: „Cel mai greu ne-a fost să discutăm cu copiii”

O veste neaşteptată face valuri în show-biz-ul autohton: Pepe şi Raluca Pastramă se despart, după şase ani de căsnicie. Şi ca să nu lase loc pentru speculaţii, Pepe a preferat să-şi anunţe fanii prin intermediul unui videoclip pe care l-a postat pe canalul său de YouTube. Pepe spune că decizia separării i-ar fi aparţinut soţiei sale.

de Redactia Observator

la 04.11.2020, 13:36

Vezi și
  • Pepe și Raluca Pastramă au fost căsătoriți timp de șase ani.
  • Pepe și Raluca Pastramă nu mai locuiesc împreună de două săptămâni.

Pepe: Eu, alături de Raluca, nu vom mai parcurge acelaşi drum. Mai exact, voi divorţa de Raluca, în curând, este o decizie asumată, mai exact ... nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relaţiei. În momentul de faţă nu mai locuim împreună de două săptămâni. Cel mai  greu a fost să discutăm cu copiii. După ce am trecut acest prag, vă mărtusesc că restul nu mai contează.

În urmă cu două luni, Raluca Pastramă şi Pepe vorbeau pe internet despre relaţia lor şi au răspuns şi întrebărilor mai puţin delicate, primite de la fani. Cu zâmbetul pe buze şi fără să pară afectată de ceea ce povestea, Raluca a dat de înţeles că situaţia nu este chiar roz în relaţia lor. A spus atunci şi ce crede despre infidelitate.

Raluca Pastramă: Eu nu am parola lui de la telefon. Dacă îi scrie vreuna, îi apare notificare, nu apare nimic pe ecran. Dar eu fiind foarte ocupată cu copiii mei, cu munca în casă, cu munca, de ce să stau să caut eu ceartă în casă? Ştii cum e, când te înhami într-o situaţie, ca să fie bine ...

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri Mondene » Pepe şi Raluca Pastramă divorțează: „Cel mai greu ne-a fost să discutăm cu copiii”