Antena Meniu Search
x

Peste 1.500 de vedete au fost prezente la aniversarea revistei Viva

Cele mai cunoscute vedete au petrecut, miercuri aseara, impreuna, la aniversarea revistei Viva. S-au implinit 14 ani de la tiparirea primului numar, iar cei care de-a lungul anilor au aparut in paginile revistei, au mers sa le cante "La multi ani!" celor din redactie.

Vezi și

In tinute demne de Oscar, cei mai cunoscuti romani s-au plimbat pe covorul rosu intins in fata Clubului Diplomatilor, unde a fost petrecerea Viva.

In cei 14 ani, revista Viva le-a fost alaturi vedetelor noastre si la bine, dar si la greu.

“Viva este o revista eleganta, mie imi place sa traiesc intr-un mod elegant, asa ca ne-am infratit de multe ori. am aparut pe coperta Viva”, a declarat Andreea Marin.

Unora dintre invitati, revista Viva le-a schimbat total viata. “Trebuie sa le multumesc celor de la Viva pentru ca au fost complicii la surpriza vietii mele, dupa cum bine stii, am ajuns la nunta mea, datorita lor pentru ca ei m-au pacalit intr-un fel foarte foarte frumos”, a povestit Anca Rusu.

Iar aseara, cei de la revista Viva le-au aratat inivtatilor sai ca stie si cum sa petreaca. Peste 1.500 de invitati au sarbatorit pana dupa miezul noptii cei 14 ani care au trecut de la lansarea revistei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Peste 1.500 de vedete au fost prezente la aniversarea revistei Viva