Antena Meniu Search
x

Petrecere surpriza pentru echipa care a lucrat la filmul "Pozitia copilului"

Toata echipa care a lucrat la filmul "Pozitia copilului" a primit, aseara, o petrecere surpriza. Evenimentul a fost planuit in cele mai mici detalii si a fost organizat la finalul festivalului de scurt-metraje "Film NexT".

Vezi și

Un moment care a luat prin surprindere pe toata lumea. Actorii au simtit aproape aceleasi emotii pe care le-au avut atunci cand au primit "Ursul de Aur". “Fiecare are o modalitate proprie de a spune multumesc si este exrem de emotionant. Pentru noi nu ramane decat sa fim in admiratia acestor oameni in aceeasi masura”, a spus Ada Solomon, producatorul filmului. “Cand ne intorceam de la Berlin acasa ne intrebam cati oameni tin cu noi, cati oameni vor merge sa vada filmul, sa ne sustina… Este extraordinar ca acesti oameni fac acest eveniment pentru film”, a adaugat si Bogdan Iordache.

Petrecearea a fost restransa. Un cadou cochet, sosit mai cu intarziere, dar extrem de apreciat. A fost o reintalnire pentru actori cu multi alti colegi din lumea fimului. Si momentul ideal pentru a povesti despre ce a insemnat trofeul "Ursul de Aur".

Filmul "Pozitia Copilului" a fost premiat anul acesta la Festivalul International de Film de la Berlin cu premiul "Ursul de aur".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri Mondene » Petrecere surpriza pentru echipa care a lucrat la filmul "Pozitia copilului"