Antena Meniu Search
x

Premiere pe marile ecrane, la început de an. Românii au de ales între o comedie, o dramă sau un SF

Chiar dacă este luni şi ne aşteaptă zile pline la lucru, este bine să ne facem timp şi pentru relaxare.

Vezi și

Chiar dacă este luni şi ne aşteaptă zile pline la lucru, este bine să ne facem timp şi pentru relaxare. Aţi putea să mergeţi la un film pentru că săptămâna aceasta au loc câteva premiere la cinematograf. Ce gen alegeţi? Comedie, dramă sau SF?

O descoperire uimitoare pare să rezolve problema suprapopulării. Soluţia găsită? De a micșora oamenii până la înălțimea de doar 13 centimetri. Însă schimbarea va avea consecințe neaşteptate, ce vor schimba radical viaţa pe pământ. Pelicula Downsizing va avea premiera pe Romania 12 ianuarie. 

În aceeaşi zi, va avea loc și premiera filmului The Disaster Artist. Un film carte te îndeamnă să-ți urmezi visurile și să-ţi duci curajul până la incoștiență. Şi asta, pentru a persevera într-un domeniu deloc ușor. Regizorul James Franco ecranizează un film inspirat din viața reală.

Happy End, în regia lui Michael Haneke, este o dramă foarte actuală, despre o familie care se mută în Calais, chiar în perioada crizei severe a refugiaților. O dramă presărată însă cu situații tragico-comice, menită să surprindă atât prin subiect, cât și prin abordare. Puteți viziona filmul începând cu 12 ianuarie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Premiere pe marile ecrane, la început de an. Românii au de ales între o comedie, o dramă sau un SF