Antena Meniu Search
x

Înaintea Premiilor Grammy, toată lumea bârfeşte despre modă

Doar o zi ne mai desparte de mult-aşteptatele premii Grammy. Şi, pentru prima dată în 15 ani, gala de duminică va fi una... înzăpezită.

Vezi și

Doar o zi ne mai desparte de mult-aşteptatele premii Grammy. Şi, pentru prima dată în 15 ani, gala de duminică va fi una... înzăpezită. O provocare în plus pentru vedetele prezente, care au intrat deja în febra pregătirilor. Criticii de modă se întreabă deja care vor fi cele mai bine şi cele mai prost îmbrăcate staruri ale galei. 

Mai elegante decât la alte evenimente de gală, ţinutele afişate la Grammy nu s-au ridicat totuşi, niciodată, la nivelul celor de la Oscaruri. Vedetele nominalizate au preferat, an de an, să şocheze maidegrabă decât să impresioneze. Anul acesta, garderoba de la Grammy mai este influenţată de un factor. Mişcarea mee too.

Alături de Elton John, Miley Cyrus şi U2, Rihanna va susţine un recital în timpul galei. În acelaşi timp, este şi nominalizată la categoria Cel mai bun album rap, alături de Kendrick Lamar. Toţi ochii vor fi aţintiţi asupra ei.

A 60-a ediţie a premiilor Grammy va avea loc, după mult timp, în New York. Vreme de paisprezece ani, începând cu 2004, gala a fost organizată în Los Angeles. Criticii de modă se aşteaptă ca şi locaţia să influenţeze stilul vedetelor de pe covorul roşu.

Gala premiilor Grammy va avea loc duminică noapte. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri Mondene » Înaintea Premiilor Grammy, toată lumea bârfeşte despre modă