Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Principesa Margareta si Principele Radu au reinnoit titlurile furnizorilor regali

Respect pentru traditie si calitate de-a lungul anilor. Doar asa poate deveni un producator furnizor oficial al Casei Regale. Principesa Margareta si Principele Radu au reinnoit titlurile furnizorilor regali intr-o ceremonie la Palatul Elisabeta.

de Redactia Observator

la 12.05.2013 , 10:25

Familia regala a ales sa consume lactatele si dulceturile romanesti, dar si sa isi incredinteze sanatatea unor clinici autohtone.

Produsele romanesti fabricate de 12 companii au fost ridicate la rang inalt de Casa Regala intr-o ceremonie restransa, rar accesibila publicului larg.

Principesa Margareta si Principele Radu au ales gradina palatului pentru a inmana titlurile. Cei care se bucura de acest statut spun ca satisfactia este pe masura efortului. Familia Regala a ales companiile producatoare de lactate, vinuri, dulceturi, dar si o clinica dentara printre furnizorii oficiali.

Vezi și

Dintre cele 12 companii, cinci au primit pentru prima data acest titlu, iar alte sapte si l-au reinnoit pentru inca trei ani. Casa Regala ofera calitatea de Furnizor al Casei Majestatii Sale Regelui ca semn de recunoastere si de apreciere a calitatii deosebite a produselor sau a serviciilor oferite de o persoana sau de o companie comerciala.

In aceasta seara, la Palatul Elisabeta, Casa Regala va acorda Radio Romania ordinul Nihil Sine Deo. Pentru a primi distinctia, la ceremonia de la Palatul Elisabeta va fi prezent Ovidiu Miculescu, presedinte-director general al Societatii Romane de Radiodifuziune.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri Mondene » Principesa Margareta si Principele Radu au reinnoit titlurile furnizorilor regali