Antena Meniu Search
x

Proaspăta mămică Mădălina Ghenea a primit vizita unei alte mămici, la fel de celebră

Proaspăta mămică Mădălina Ghenea a primit astăzi vizita prietenei sale, Antonia. Cântăreaţa a vizitat-o în secret, în rezerva de lux a maternităţii private, unde actriţa este păzită de bodyguarzi precum un şef de stat.

Vezi și

Proaspăta mămică Mădălina Ghenea a primit astăzi vizita prietenei sale, Antonia. Cântăreaţa a vizitat-o în secret, în rezerva de lux a maternităţii private, unde actriţa este păzită de bodyguarzi precum un şef de stat.

Aproape două ore a stat Antonia cu Mădălina Ghenea şi cu bebeluşul ei, în rezerva de lux a maternităţii unde actriţa a născut acum două zile. 

După o sarcină secretă până în luna a opta, fostul model a păstrat misterul şi în ziua naşterii. Nimeni nu a aflat nimic, decât după ce Mădălina a ieşit cu bine din operaţie. Ar fi vrut să nască natural, însă, după mai bine de 10 ore de travaliu, medicii ar fi decis să o opereze.

Mădălina Ghenea este internată în sectorul VIP al meternitatii si nu se desparte nicio clipa de fetita ei. Cele doua sunt pazite zi si noapte de garzi de corp, angajate de Matei stratan. Asa se fave ca pana si buchetele de flori trimise de apropiati s-au oprit la usa rezervei.

Pe acelaşi subiect

Fiul Dominic a aşteptat-o pe Antonia, în maşină, după ce cântăreaţa a părăsit clinica. Mădălina mai rămâne internată şi în noaptea următoare, împreună cu fiica ei. Actriţa le-a mărturisit apropiaţilor că a plâns în clipa în care şi-a ţinut prima dată copila pe umăr. Lui Matei Stratan, tatăl fetiţei, i s-a descărcat bateria de la telefon în câteva minute, după ce s-a aflat că Mădălina a devenit mamă.

Şi, spun cunoscuţii, pentru nimeni nu ar mai fi o surpriză dacă în curând s-ar afla că cei doi proaspeţi părinţi sunt deja o familie şi în acte.

Matei Stratan şi Mădălina Ghenea sunt un cuplu de aproape un an. Iar tânărul tată este şi omul care se ocupă de ceva vreme de cariera Mădălinei. Mâine, Mădălina şi fetiţa vor veni acasă. Vor locui într-un adevărat palat din centrul Capitalei. Matei este fiul unui reputat medic a cărui avere este estimată la câteva zeci de milioane de euro. Familia Stratan deţine un domeniu în Toscana şi proprietăţi la Londra, un parc auto impresionant şi un yacht evaluat la 8 milioane de euro. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » Proaspăta mămică Mădălina Ghenea a primit vizita unei alte mămici, la fel de celebră