Antena Meniu Search
x

Problemele se ţin lanţ! Gigi Becali S-A BĂTUT în penitenciar cu un STELIST

Gigi Becali nu mai scapă de probleme! Acesta a fost implicat într-o altercaţie cu un alt deţinut de la Poarta Albă

Gigi Becali nu mai scapă de probleme! Acesta a fost implicat într-o altercaţie cu un alt deţinut de la Poarta Albă

Finanţatorului Stelei i s-a reproşat de către un deţinut că nu se ocupă cum trebuie de echipa sa de suflet. Gigi Becali a luat foc când a auzit aceste vorbe şi nu şi-a mai putut controla nervii, scriu cei de la Realitatea.net.

Puşcăriaşul, care este un suporter înfocat al echipei din Ghencea, s-a plâns că Gâlcă nu primeşte întăriri, deşi a cerut asta în mai multe rânduri.

”Viaţa din puşcărie este grea pentru Becali. Deşi se comportă acolo de parcă ar fi şef pe tarla, tot se mai găseşte câte unul să îi scoată peri albi. Aşa s-a întâmplat când afaceristul a intrat într-un conflict cu unul dintre deţinuţi, care nu prea îl avea la inimă. Acesta, suporter al Stelei, i-a reproşat ce se întâmplă la echipă în această vară şi faptul că nu se investeşte în jucători, moment în care Gigi a explodat. Nervos, urla că face ce vrea cu milioanele lui şi nu trebuie să îi spună lui cum să cheltuiască averea şi pe cine. Atât de tare s-a enervat că discuţia s-a încins şi, cum nici celălalt nu s-a lăsat, Gigi a sărit la bătaie. Noroc că au intervenit alţi puşcăriaşi, dar şi gardieni, iar situaţia s-a liniştit într-un final”, au povestit surse de la Penitenciarul Poarta Alba.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Problemele se ţin lanţ! Gigi Becali S-A BĂTUT în penitenciar cu un STELIST