Antena Meniu Search
x

Un designer român a îmbrăcat trei staruri, la Globurile de Aur

De la roşu intens la purpuriu sau cireaşă, culoarea pasiunii a fost, de departe, preferata vedetelor prezente la gala organizată la hotelul Beverly Hillton. A fost şi culoarea câştigătoarelor. Amy Adams a ales-o şi a primit un trofeu pentru rolul interpretat în "Ţeapă în stil american!".

Vezi și

Roşul a fost şi alegerea Lorenei Sârbu, singurul designer român care a îmbrăcat trei vedete prezente la gală. Juliana Rancic, Kristen Connolly şi Shaun Robinson au purtat creaţiile timişorencei şi nu au regretat.

Câştigăoarea unui trofeu pentru cea mai bună actriţă în rol secundar, Jennifer Lawrence a impresionat şi ea prin simplitate şi rafinament. Ţinuta diafană marca Dior i-a venit ca turnată.

Şi negrul a rămas în vogă la cea de-a 71-a ediţie a Globurilor de Aur. L-au ales Heidi Klum, Sofia Vergara, Julianna Margulies dar şi Nadia Comăneci, care a participat la petrecerile ce au urmat galei.

Vitoare mămică, Drew Barrymore a demonstrat că sexy este, într-adevăr, o problemă de atitudine. Însărcinată în 7 luni, actriţa a strălucit pe covorul roşu. La fel şi Kerry Washington şi Olivia Wilde.

Nici domnii nu au scăpat de bliţurile jurnaliştilor. Cei mai mulţi au optat pentru clasicul smoking negru şi nu au dat greş.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mergeţi cu plăcere la job?

Observator » Stiri Mondene » Un designer român a îmbrăcat trei staruri, la Globurile de Aur