Antena Meniu Search
x

Ramona Bădescu, românca de care italienii s-au îndrăgostit iremediabil, are un vis neîmplinit

Trăieşte fiecare clipă până la capăt. Are regrete, ca fiecare. Cu un zâmbet care a fermecat Italia, Ramona Bădescu ne-a mărturisit că se regăseşte acasă, în România.

Vezi și

 Trăieşte fiecare clipă până la capăt. Are regrete, ca fiecare. Cu un zâmbet care a fermecat Italia, Ramona Bădescu ne-a mărturisit că se regăseşte acasă, în România. La cei 45 de ani, vedeta îţi doreşte un copil. Nu ştie însă când i se va împlini visul.

Un zâmbet inconfundabil şi un optimism contagios. Ea este Ramona Bădescu. Dorul de familie a făcut-o să se întoarcă în ţară. I-ar plăcea să vină mai des.

Dar se împarte greu între scenă sau în platourile de filmare şi familie. Cunoscută şi iubită în Italia, Ramona ar vrea să îşi împărtăşească pasiunea şi cu publicul de acasă.

E foarte atentă la detalii. Are grijă de felul în care arată. Nu face excese. N-are nicio operaţie estetică. Ramona nu-şi arată vârsta. Şi, ca de obicei, dialogul cu ea este o plăcere. Peste câteva zile, zboară în America. Acolo va începe alte proiecte, căci nu poate sta prea mult departe de atenţia publicului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri Mondene » Ramona Bădescu, românca de care italienii s-au îndrăgostit iremediabil, are un vis neîmplinit