Antena Meniu Search
x

RĂZBOIUL CELOR DOUĂ BARBIE. Două cântărețe care au luat înfățișarea faimoasei păpuși se acuză de plagiat (VIDEO, GALERIE FOTO)

Două tinere care și-au transformat corpul pentru a semăna cu păpușa Barbie par a fi rivale pe vecie. Au ajuns cu disputa în tribunal.

Două tinere care și-au transformat corpul pentru a semăna cu păpușa Barbie par a fi rivale pe vecie. Au ajuns cu disputa în tribunal.

Tatiana Tuzova și Karina Barbie sunt două cântărețe pop din Rusia, care-și dispută același titlu. Vor să fie recunoscute drept păpușa Barbie în carne și oase. Amândouă și-au schimbat modul de viață și și-au transformat trupurile pentru a semăna cu faimoasa jucărie. Însă efortul lor bizar le-a împins la rivalitate.

Tatiana, 30 de ani, câștigă foarte bine de pe urma asemănării cu Barbie. E invitată la petreceri sau la concerte, nu atât pentru melodiile ei, ci pentru apariție. Și câștigă și din modeling.

Pe acelaşi subiect

Karina e și ea fotomodel și cântăreață, iar apariția ei pe piață pare să fi deranjat rivala.

Tatiana o acuză pe Karina de plagiat. I-ar fi furat melodiile și i-ar fi copiat chiar și modul de a poza la ședințele foto, spune cântăreața. A dat-o în judecată pe cealaltă ”Barbie”, iar la procesul de la Moscova a dus ca probe chiar și fotografii care să dovedească faptul că rivala o ”copiază”.

Procesul a început deja din octombrie și face deliciul lumii mondene din Rusia. Karina neagă însă acuzațiile și susține că are propriul ei stil, deși, la rândul ei, imită păpușa Barbie.

Karina a deja făcut vâlvă anul trecut când a anunțat că se oferă pentru o noapte oricărui bărbat capabil să acopere costurile medicale pentru tratarea unei fane, grav bolnave.

Tot ea a pozat topless în fața clădirii Dumei, camera inferioară a Parlamentului, pe motiv că nu-i place cum a fost schimbat Vkontakte, echivalentul rusesc al Facebook-ului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri Mondene » RĂZBOIUL CELOR DOUĂ BARBIE. Două cântărețe care au luat înfățișarea faimoasei păpuși se acuză de plagiat (VIDEO, GALERIE FOTO)