Antena Meniu Search
x

România a devenit "acasă" pentru artista filipineză Bella Santiago. Din dor pentru gustul de acasă, cântăreața și-a deschis o afacere inedită

România a devenit "acasă" pentru Bella Santiago. Filipineza prinde rădăcini, cum se spune, tot mai puternice aici. Şi nu doar datorită muzicii şi a vieţii personale. Cum spectacolele sunt puse pe pauză, Bella Santiago s-a reprofilat. Ce înseamnă asta? Că, mai nou, pune savoare de peste mări şi ţări în preparate, pe care le vinde apoi gurmanzilor. Pregăteşte reţete dulci şi nu numai unele inventate chiar de ea, altele împrumutate de la bunica ei, din Filipine. Practic, e o artistă şi în bucătărie.

de Redactia Observator

la 23.03.2021, 13:23

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Bella Santiago: Pentru mine a fost foarte greu, cred că pentru toată lumea a fost greu. Am fost norocoasă că am deschis un restaurant, iar acum facem delivery. Fac eu personal delivery. Am fost foarte surprinsă, când am deschis în ianuarie a venit lumea și mi-a spus că mâncarea este foarte bună. 

Bella Santiago: Cele mai apreciate rețete sunt puiul dulce acrișor și supa acră, o rețetă tradițională din Filipine. Când gătesc, trebuie să mă simt bine și să cânt. 

Pregătești ceva pentru anul acesta?

Bella Santiago: Am înregistrat multe piese și rpegătesc acum clipul pentru o piesă pe care o voi lansa în curând, o piesă de iubire în română. 

Interviul integral poate fi urmărit în materialul video de mai sus

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri Mondene » România a devenit "acasă" pentru artista filipineză Bella Santiago. Din dor pentru gustul de acasă, cântăreața și-a deschis o afacere inedită