Antena Meniu Search
x

Romaniacs, prima zi de off-road: Dani Otil pe doi la Expert Team

A doua zi a celei mai dure intreceri enduro din lume a fost o reusita pentru concurentii romani. La clasele Expert Single si Expert Team, ei au reusit sa ramana pe podium dupa un traseu lung, prin zone cu peisaje extraordinare

Vezi și

Inconjurati de peisaje naturale superbe, Dani Otil si coechipierul lui, Lucian Neaga, s-au bucurat de fiecare moment si au reusit sa parcurga cei 154 de kilometri in numai sase ore si 26 de minute. Un timp bun, ii mentine pe locul doi. “A fost o zi rapida, mai ales in prima parte, am reusit sa mai adaugam 25 de minute la timpul nostru si suntem ok”, a povestit Dani Otil.

Punctul final al traseului a fost varful unei cladiri, parte din uzina de imbunatatire a minereului din Petrila. Chiar daca a participat la fiecare editie a celui mai dificil raliu din lume, Mani Gyenes a fost placut surprins sa termine o cursa la inaltime, mai ales ca a obtinut si el locul al doilea. “La inceput a fost mai dificil, iar pe la jumatatea cursei a inceput o etapa de legatura peste munti, a fost foarte frumos”, a explicat acesta.

Graham Jarvis a terminat a doua zi a concursului pe locul cinci, in timp ce Jonny Walker s-a impus in fata tuturor. In aceasta dimineata, motociclistii vor pleca, din nou, catre Sibiu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Romaniacs, prima zi de off-road: Dani Otil pe doi la Expert Team