Antena Meniu Search
x

Traumele adânci suferite de Angelina Jolie, după divorţul de Brad Pitt: "Să nu plângi niciodată în faţa copiilor"

Despărţirea a lăsat-o cu traume adânci, a mărturisit actriţa, într-un interviu emoţionant. Imediat după separare, Angelina chiar a suferit de paralizie facială.

Vezi și

Despărţirea a lăsat-o cu traume adânci, a mărturisit actriţa, într-un interviu emoţionant. Imediat după separare, Angelina chiar a suferit de paralizie facială.

Pare mai puternică decât oricând. În spatele frumuseţii perfecte, se ascunde însă o suferinţă până acum nespusă. La aproape un an de la despărţire, Angelina Jolie mărturiseşte că divorţul de Brad Pitt a fost cel mai greu moment din viaţa ei. Încă încearcă să se vindece.

"Ţinem unul la celălalt şi ţinem la familia noastră. Amândoi facem eforturi în aceeaşi direcţie", a declarat Angelina Jolie pentru ediţia din luna septembrie a revistei Vanity Fair.

În vârstă de 42 de ani, actriţa s-a despărţit de Brad Pitt în toamna lui 2016. A suferit de paralizie facială după divorţ, dar a încercat să îşi ferească cei şase copii de haosul emoţional.

Pe acelaşi subiect

"Eu eram foarte îngrijorată în legătură cu mama când eram copil. Nu vreau să-şi facă griji pentru mine. E foarte important să plângi la duş, nu în faţa lor. Ei trebuie să ştie că totul va fi bine, chiar dacă tu nu eşti sigură că va fi bine", mărturiseşte vedeta de la Hollywood.

Angelina spune că acupunctura a ajutat-o să-şi regăsească sănătatea, iar din dorinţa copiilor ei, a ajuns să ia lecţii de gătit.

"De nouă luni încerc să fiu o bună casnică, să adun mizeria câinelui, să spăl vasele şi să citesc poveşti seara. Şi fac progrese la toate trei. (...) Vreau doar să fac un mic dejun bun şi să am grijă de casă", spune ea.

În luna mai, Brad Pitt a vorbit şi el despre despărţirea de Angelina Jolie. Într-un interviu acordat revistei GQ Style, actorul a mărturisit că a renunţat la consumul de alcool şi de droguri şi că merge la psiholog pentru a face faţă divorţului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Traumele adânci suferite de Angelina Jolie, după divorţul de Brad Pitt: "Să nu plângi niciodată în faţa copiilor"