Antena Meniu Search
x

Saptamana mondena: Romanita Iovan s-a logodit religios

Festivalul de Film de la Cannes se apropie de final, iar toata lumea asteapta sa vada cui va decide juriul sa acorde "Palm D'or". Un juriu din care face parte si regizorul roman, Cristian Mungiu.

Vezi și

Cristian Mungiu a primit distinctia de Ofiter al Ordinului Artelor si Literelor, intr-o ceremonie deosebita care a avut loc la Cannes. Mungiu a fost distins si in 2008, cu Ordinul Artelor si Literelor in grad de Cavaler de catre Guvernul francez, asta dupa ce cu un an inainte a castigat trofeul Palme d'Or, pentru filmul "4 luni, 3 saptamani si 2 zile".

Si Brad Pitt a reusit sa acapareze atentia publicului, chiar daca nu a pasit pe covorul rosu de pe riviera franceza. El a anuntat ca este hotarat sa nu mai joace in scene provocatoare alaturi de alte actrite, in afara de Angelina Jolie. De curand, cuplul a trecut prin momente delicate. Actrita a dezvaluit ca a suferit o dubla mastectomie. Brad a anuntat ca a luat decizia din respect pentru Angelina, dar si pentru cei sase copii ai lor, trei adoptati si trei biologici.

Inapoi in tara, furori a facut Irinel Columbeanu. El a castigat dreptul de a o executa silit pe Monica, pentru ca nu i-a platit Irinei pensia alimentara. Cel mai probabil, executorul va cauta bani in conturile bancare din Romania ale fostei doamne Columbeanu. Apoi, proprietatile ei. Monica Gabor are o singura proprietate - un apartament intr-un complex rezidential din nordul capitalei. Printr-o hotarare a instantei, ea trebuia sa-i dea Irinei lunar, inca din iunie 2011, o pensie alimentara de 1.000 de lei.

Si Romanita Iovan a facut un mare pas, saptamana aceasta. Alaturi de iubitul ei, avocatul Iulian Gogan, s-a logodit religios. Creatoarea de moda a dezvaluit cu aceasta ocazie ca a cununat un cuplu alaturi de Iulian, dar ca, inainte de acest lucru, si-au rostit juramintele necesare in biserica. Pentru Romanita acest pas este unul foarte important, mai presus decat cununia civila.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri Mondene » Saptamana mondena: Romanita Iovan s-a logodit religios