Antena Meniu Search
x

Saptamana mondena 30/06/2013

2013 este anul despartirilor, dar si al impacarilor. Gerard Butler si frumoasa romanca Madalina Ghenea au fost fotografiati din nou impreuna. Asta desi la inceputul lunii celebrul actor spunea intr-o publicatie germana ca e singur

Vezi și

Nici doua saptamani nu a putut rezista Gerard Butler fara frumoasa Madalina Ghenea. Dovada sunt fotografiile paparatilor, care i-au surprins in timpul unei plimbari romantice prin Roma. Madalina l-a tinut strans, in brate, pe actorul de 43 de ani, iar el a sorbit-o din priviri. Desi au observat paparazzi, ei nu au evitat sa se imbratiseze sau sa se alinte. Cei doi indragostiti s-au fotografiat langa Fontana di Trevi. La cateva zile dupa plimbare, Madalina Ghenea si Gerard Butler au fost surprinsi din nou impreuna. De data asta la petrecerea organizata dupa gala premiilor "Afrodite".

Saptamana aceasta Adrian Mutu a trecut prin momente de cumpana. La doar 11 ani, baiatul lui, Mario, a fost operat pe cord deschis de medicii din Italia. "Am avut mari emotii, va dati seama ca este doar un copil. Am incercat sa tinem secret aceasta problema, pentru ca nu am vrut sa il afectam pe Mario, este suficient de mare pentru a intelege lucrurile si pentru a pune intrebari. Totul este in regula acum", a declarat fotbalistul.

Cantareata Alina Sorescu si-a lansat saptamana aceasta in premiera cea mai noua melodie. „Miere in ceai" este o melodie romantica si se potriveste ca o manusa frumoasei povesti de dragoste pe care Alina o traieste de aproape trei ani alaturi de sotul ei Alexandru Ciucu.

Daca Alina iubeste muzica, Raducu Mazare iubeste afacerile. Fiul lui Radu Mazare administreaza acum o plaja de fite din Mamaia, in care a investit zece mii de euro. De la petrecerea de inaugurare nu a lipsit nici Radu Mazare, care a fost insotit de patru domnisoare. Cu totii au dansat pe melodiile lui Puya.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri Mondene » Saptamana mondena 30/06/2013