Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Scandal şi emoţie pe scenă Eurovision. Piesa "Yodel It" va reprezenta România la Eurovision

România şi-a ales piesa care să o reprezinte la Eurovision. "Yodel it", interpretată de Ilinca Băncilă şi Alex Florea, a reuşit să adune cele mai multe voturi. Norocul nu i-a surâs şi lui Mihai Trăistariu, care s-a clasat pe locul doi.

de Redactia Observator

la 06.03.2017 , 21:11

România şi-a ales piesa care să o reprezinte la Eurovision. "Yodel it", interpretată de Ilinca Băncilă şi Alex Florea, a reuşit să adune cele mai multe voturi. Norocul nu i-a surâs şi lui Mihai Trăistariu, care s-a clasat pe locul doi.

Un tril plin de energie i-a convins pe români că Ilinca Băncilă şi Alex Florea merită să ne reprezinte în marea finală Eurovision. 

-M-au năpădit toate emoţiile, dar a fost foarte frumos şi în primul rând trebuie să mulţumim publicului şi juriului care ne-au adus în finală.

Vezi și

-Prima reacţie pe care au avut-o, au spus ce-i asta. După care au rămas cu refrenul în cap şi au început s-o iubească. Şi cred că asta va fi şansa noastră. 

Pe acelaşi subiect

Melodia compusă de Mihai Alexandru este o combinaţie între mai multe stiluri muzicale. Pop, hip hop, influenţe rock, dar şi o tehnică inedită: yodeling. Un strigăt inspirat din Alpi, folosit în trecut ca mijloc de comunicare între satele din munţi. 

-Transmite un mesaj foarte pozitiv, adică lasă-ţi munca şi rutina şi yodel it. Yodelingul în sine transmite voie bună şi energie şi este un strigăt de fericire practic.

-Mă aşteptam să fie o rockăială de aia nebună, iar când am primit ghidul zic băi ce-i asta. O auzisem şi pe Ilinca cu yodel - ihu

În vârstă de 18 ani, Ilinca Băncilă este una dintre puţinele cântăreţe care stăpânesc tehnica yodelingului. Cei doi artişti se pregătesc deja pentru marele concurs din Ucraina. 

-Ce loc aşteptaţi? Doi, maxim şase. Ne dorim foarte mult să aducem României un loc binemeritat în finala de la Kiev şi sperăm la un top cinci.

Scandalul nu a ocolit nici anul acesta concursul Eurovision. Florin Chilian îi acuză pe câştigători de plagiat. Artistul spune că toată competiţia a fost aranjată şi că va face plângere penală. 

-Ceva lipsit de originalitate, cu ceva care nu are nici un fel de conotaţie românească, cu absolut nimic. E aberant şi eu unul mă simt furat.

-Refrenul este identic, este unu la unu. Iodeli..nici nu ştiu cum se pronunţă.

Cât despre cel mai fidel fan al concursului Eurovision...

Mihai Trăistariu a pierdut la mustaţă locul I. A fost al doilea. Dar nu se dă bătut şi promite să încerce şi la anul. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri Mondene » Scandal şi emoţie pe scenă Eurovision. Piesa "Yodel It" va reprezenta România la Eurovision