Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei, 3 decembrie: Zodia care intră sub semnul iubirii! Ei fac pasul cel mare în relaţia de cuplu

Vezi și

Se anunţă o zi perfectă pentru mese în familie, cine romantice sau întâlniri cu prietenii. Unii nativi trebuie să aibă grijă, însă, la deciziile de ultim moment, există riscuri unor certuri cu cei apropiaţi. Află ce ţi-au pregătit astrele!

O zi perfectă pentru nativii din zodia Berbec. Îşi petrec timpul liber cu familia, pregătesc felurile preferate de mâncare şi stau la poveşti împreună.

Şi Taurii vor avea o zi foarte bună, în care voia-bună va fi cuvântul de ordine. Se vor distra de minune cu prietenii sau cu rudele.

Mai precauţi vor fi astăzi Gemenii. Îşi reanalizeaza situaţia financiară ca să nu rămână cu buzunarele goale înainte de ziua de salariu.

Pe acelaşi subiect

Racii se simt foarte bine astăzi în pielea lor şi vor reuşi să le însenineze şi celor din jur ziua. Dacă aveţi vreun amic în această zodie n-ar fi rău să-i daţi un telefon!

Leii vor încerca să îşi termine treburile cât mai repede ca să petreacă mai mult timp cu cei dragi. Iar asta ar putea să-i înfurie pe şefii lor.

Fecioarele se lasă ghidate de impulsurile inimii, iar atunci când încep o relaţie, o fac cu devotament. Au tendinţa de a se implica prea mult, iar dacă nu sunt atente pot avea probleme.

Balanţele au parte de armonie în relaţie, dar să nu uite că există totuşi riscul de a avea unele certuri sau discuţii. Să încerce să nu ia decizii pripite.

Scorpionii au şansa să înveţe ceva nou astăzi care i-ar putea ajuta în relaţia cu persoana iubită. Important este să plece urechea la sfaturile apropiaţilor.

O zi de neuitat pentru Săgetători. Vor petrece mai mult timp cu o rudă şi vor povesti mai multe despre trecutul şi istoria familiei sale.

Capricornii se vor afla astăzi în zodia iubirii si vor face planuri alături de partenerul de viaţă pe termen lung.

În schimb, Vărsătorii, nu vor avea timp să se gândească la sentimente. Vor avea de luat decizii foarte importante pe plan profesional.

Iar Peştii vor începe ziua cu dreptul. Vor avea parte de o zi distractivă, alături de oameni dragi. Spre seară vor reuşi să lege noi prietenii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri Mondene » Horoscopul zilei, 3 decembrie: Zodia care intră sub semnul iubirii! Ei fac pasul cel mare în relaţia de cuplu