Antena Meniu Search
x

Șeic din Bahrain dat în judecată pentru că a anulat întâlnirea cu mai multe vedete de la Bollywood

Scandal uriaş în familia regală din Bahrain! Un şeic, văr al regelui, a fost dat în judecată şi ar putea plăti daune în valoare de 35 de milioane de lire sterline.

Vezi și

Scandal uriaş în familia regală din Bahrain! Un şeic, văr al regelui, a fost dat în judecată şi ar putea plăti daune în valoare de 35 de milioane de lire sterline. Totul a început după ce bărbatul şi-a dorit să întâlnească, în particular, cele mai mari vedete de la Bollywood. Numai că a renunţat să se mai vadă cu starurile Indiei după numai patru întâlniri. Fapt care l-a enervat cumplit pe cel care acţionase ca intermediar.

În urmă cu câţiva ani, şeicul realizase o listă cu toate celebrităţile de la Bollywood pe care dorea să le cunoască. Anil Kapoor şi Salman Khan erau doar două dintre ele. Trebuia să le întâlnească la hoteluri de lux din India şi Dubai. Iar pentru fiecare întâlnire, privată, urma să plătească peste 1 milion de lire sterline. 

Însă după doar 4 întâlniri - care au durat 15 minute fiecare - şeicul s-a retras din înţelegerea, încheiată cu intermediar egiptean.

Ofensat, intermediarul egiptean a depus o plângere la Curtea Supremă din Londra. Mai ales că, pentru cele 4 întâlniri, şeicul ar fi plătit doar 2.3 milioane de lire sterline. O sumă prea mică conform contractului încheiat.

Şeicul ar putea plăti acum daune în valoare de 35 de milioane de lire sterline. În apărarea sa, susţine, însă, că s-a simţit ameninţat din cauza presiunii mult prea mare pe care o punea intermediarul asupra lui.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » Șeic din Bahrain dat în judecată pentru că a anulat întâlnirea cu mai multe vedete de la Bollywood