Antena Meniu Search
x

Serrena Williams şi-a mai cumpărat o casă, de şase milioane de dolari

Celebrităţile de peste Ocean se răsfaţă. nu glumă, doar. au cu ce şi de unde să aleagă. Cel puţin la capitolul prorpietăţi.

Vezi și

Celebrităţile de peste Ocean se răsfaţă. nu glumă, doar. au cu ce şi de unde să aleagă. Cel puţin la capitolul proprietăţi. Multe dintre ele îşi schimbă, aşa pe final de an, locuinţa. Pe listă se numără fostul număr 1 mondial WTA Serrena Williams, dar şi Rihanna.

După ce şi-a mărit familia, Serrena Williams a decis că are nevoie de o locuinţă mai spaţioasă. Aşa că nu a stat prea mult pe gânduri, iar împreună cu logodnicul său, Alex Ohanian, co-fondatorul platformei Reddit, şi-a cumpărat o casă luxoasă în Los Angeles, în valoare de 6 milioane de dolari. 

Situat în Beverly Hills, imobilul are un design contemporan, piscină şi o vedere panoramică asupra oraşului. Cu o suprafaţă de peste 1.800 de metri, locuinţa include cinci dormitoare, tot atâtea băi, un salon pentru masaj, un birou dar şi o cramă. 

Cu toate acestea, principala reşedinţă a tenismenei rămâne cea din West Palm Beach, Florida. 

Şi Rihanna are planuri mari. În urmă cu câteva zile, artista a scos la vânzare locuinţa sa din centrul New York-ului. Penthouse-ul se întinde pe două etaje şi are vedere către Empire State Building. Dispune de trei dormitoare, un living uriaş, o bucătărie cu dotări demne de un chef, un dressing spaţios şi şemineu. Pentru toate acestea, cumpărătorul va trebui să scoată din buzunar 17 milioane de dolari. 

Nu este singura locuinţa a artistei. Rihanna mai deţine două case - una în Los Angeles, în valoare de 6,5 miloane de dolari, şi alta în Barbados, locul natal, a cărei preţ este estimat la 22 de milioane de dolari.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri Mondene » Serrena Williams şi-a mai cumpărat o casă, de şase milioane de dolari