Antena Meniu Search
x

Dezvăluiri dureroase făcute de Sharon Stone. Actriţa a învăţat din nou să vorbească şi să meargă, după ce a fost la un pas de moarte

Sharon Stone a fost nevoită să înveţe din nou să meargă să vorbească şi să scrie.

Vezi și

Actriţa americană a rămas parţial paralizată în 2001, după ce a suferit un accident vascular cerebral. Ea a vorbit cu sinceritate, despre problemele de sănătate care au dus-o foarte aproape de moarte.

Mă simt foarte norocoasă că trăiesc, că am avut un accident vascular cerebral şi o hemoragie pe creier care a durat nouă zile şi că am reuşit să vorbesc din nou, a mărturisit Sharon Stone.

Actriţa a povestit că problemele de sănătate i-au schimbat viaţa... pentru totdeauna. 

Sharon Stone, actriţă

Şansele de supravieţuire au fost cam de 5%. 

Actriţa spune că, printre altele, televiziunea a ajutat-o să se recupereze. Sharon Stone a fost model profesionist, dar a renunţat la modă pentru a deveni actriţă şi producătoare de film. Celebritatea i-a adus-o rolul din thrillerul erotic „Basic Instinct", din 1992.

Trei ani mai târziu, în 1995, Sharon Stone a fost nominalizată la Oscar şi a câştigat Globul de Aur pentru rolul din drama „Casino", regizată de Martin Scorsese. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri Mondene » Dezvăluiri dureroase făcute de Sharon Stone. Actriţa a învăţat din nou să vorbească şi să meargă, după ce a fost la un pas de moarte