Antena Meniu Search
x

Show impresionant în prima noapte la Untold 2019

Clujul a devenit din nou centrul distracţiei, iar prima noapte de Untold a fost una de poveste. De la scena impresionantă, la focurile de artificii şi artiştii care au mixat sau cântat în faţa publicului, totul a întrecut aşteptările fanilor.

de Redactia Observator

la 02.08.2019, 10:22

Vezi și

Clujul a devenit din nou centrul distracţiei, iar prima noapte de Untold 2019 a fost una de poveste. De la scena impresionantă, la focurile de artificii şi artiştii care au mixat sau cântat în faţa publicului, totul a întrecut aşteptările fanilor.

Chiar dacă ploaia le-a cam dat bătăi de cap, petrecăreţii nu s-au lăsat duşi spre cazare.

James Arthur sau Tujamo sunt doar două dintre numele celebre care au urcat pe scenă seara trecută. Distracţia continuă până duminică.

Prima noapte de petrecere a început în forţă, în Cluj-Napoca. Ce-i drept, cu o ploaie torenţială, dar care doar i-a răcorit pe petrecăreţi. Puşi pe distracţie, au intrat în atmosfera de festival imediat ce au păşit pe tărâmul Untold.

Pe acelaşi subiect

Mult anunţata scenă de la Untold 2019 s-a dovedit a fi peste aştepările oricui. În faţa unui show impresionant de lasere şi lumini, elemente 3D şi decor desprins din poveşti, mulţimea a vibrat.

Ploaie torenţială în prima noapte la Untold 2019

A fost spectacol pe scenă, dar şi în aer. Prima seară de festival l-a avut cap de afiş pe DJ-ul Tujamo, iar după concertul artistului, un impresionant foc de artificii a luminat cerul.

Însă înainte de showurile artiştilor, spectacolul a fost asigurat încă din timpul zilei, de costumaţiile spectatorilor.

Armin van Buuren şi Robbie Williams sunt capetele de afiş pentru cele patru zile de festival. 360.000 de oameni sunt aşteptaţi în cele patru zile de festival, timp în care Cluj Napoca îşi dublează practic populaţia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri Mondene » Show impresionant în prima noapte la Untold 2019