Antena Meniu Search
x

Show-rile de stand-up comedy iau startul din 5 iunie

Din 5 iunie SE DĂ STARTUL show-urilor de stand-up comedy! Va fi un adevărat maraton de stand-up, susținut de Micutzu, Bordea, George Tănase, Radu Bucălae, George Adrian, Mane Voicu, Elena Voineag, Teodora Nedelcu... și lista continuă. În total 20 de artiști vor urca pe ce mai mare scenă de stand up în aer liber din centrul capitalei. 

de Redactia Observator

la 29.05.2020, 12:13

Micutzu face stand-up comedy
Show-urile de stand-up comedy vor începe din 5 iunie, la terasă - The Fool

După aproape trei luni în care au stat departe de public, comedienii sunt mai nerăbdători ca niciodată să urce pe scenă. Promit show-uri incendiare, glume scrise cu trudă și porții sănătoase de umor. Astfel, pe durata verii, spectacolele de comedie de la The Fool se mută la terasă, pe Splaiul Unirii 225 (în incinta Hop Garden). 

„N-am mai stat departe de scenă atât de mult, de când am avut accidentul pe Valea Oltului. Câteodată ne mai prinde bine și nouă câte o pauză, dar de data asta a fost prea de tot. Vestea aflată ieri (28.05.2020) cu privire la noile măsuri de relaxare  a venit ca mare o surpriză pentru toți artiștii. Nu ne așteptam să se dea drumul atât de repede la show-urile în aer liber.  Încerc să-mi temperez entuziasmul și sper ca oamenii din public să fie și ei cumpătați și înțelegători când vine vorba de respectarea normelor de siguranță,” a declarat Cosmin Nedelcu (Micutzu).  

Eliberează-ți programul, pentru că între 5 și 7 iunie se dă startul ”Maratonului de stand-up”, iar biletele au fost puse deja în vânzare. Pe scena terasei vor urca 20 dintre cei mai apreciați comedieni din România. Printre aceștia se numără: Micutzu, Bordea, George Tănase, Radu Bucălae, George Adrian, Teodora Nedelcu și mulți alții. 

„Este cea mai grea perioadă pe care artiștii și artele spectacolului o traversează în ultimii 20 de ani. Ne-am trezit peste noapte fără principala sursă de venit, chiar singura sursă pentru marea majoritate a artiștilor. Ne bucurăm de noile reglementări, dar ne preocupă în egală măsură sănătatea noastră și a publicului prezent la spectacole. Îi rugăm pe această cale, pe oamenii care vor veni la show-uri în perioada următoare, să aibă în vedere recomandările autorităților pentru a ne bucura de spectacole în siguranță”, a declarat Călin Crețu, impresar artistic. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » Show-rile de stand-up comedy iau startul din 5 iunie