Antena Meniu Search
x

Peste 30 de show-uri de stand up comedy anulate în București din cauza pandemiei

Ca măsură de prevenție împotriva răspândirii noului coronavirus, dar și ca îndemn la responsabilitate socilă, unul dintre cele mai cunoscute cluburi de comedie a sistat activitatea. Show-urile de stand-up comedy din București au fost anulate.

de Redactia Observator

la 29.07.2020, 18:36

Micutzu pe scena de stand up comedy
Pandemia a dus la anularea show-urilor de stand up comedy în București - The Fool

"Ne îngrijorează creșterea constantă a numărului de cazuri noi la nivelul municipiului București, așa că am fost nevoiți să luăm această decizie radicală. Vom sista activitatea în aer liber a clubului, atâta timp cât numărul de cazuri noi nu scade considerabil pentru o perioadă de minim două săptămâni. Suntem preocupați de sănătatea noastră, a artiștilor, a angajaților și nu în ultimul rând a persoanelor prezene în public, motiv pentru care show-urile programate în perioada 30 iulie - 31 august la Fool de Vară vor fi anulate, urmând ca la finalul lunii august să reevaluăm situația. Este o măsură de prevenție și reprezintă gestul nostru de solidaritate în lupta împotriva răspândirii Covid -19 în București. Astfel de măsuri radicale nu ar fi necesare dacă toată lumea ar respecta măsurile de prevenție impuse de autorități însă, din păcate, sunt tot mai puțini cei care iau această pandemie în serios. Nu consider că această măsură este aplicabilă în masă, dar apelez pe această cale la spiritul civic al tuturor celor care au posibilitatea să contribuie activ la diminuarea pagubelor cauzate de pandemie!", a declarant Călin Crețu, manager Club The Fool.

Show-urilde de stand-up comedy vor fi reluate, atunci când situația epidemiologică va permite organizatorilor acest lucru, FĂRĂ a periclita sănătatea artiștilot și a celor prezenți în public. Până atunci, Micutzu, Bordea, Radu Bucălae, Teodora Nedelcu, Geo Adrian, Mane Voicu sau George Tănase își vor muta activitatea începând cu 15 august pe Fool HD, primul club virtual de comedie din România.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri Mondene » Peste 30 de show-uri de stand up comedy anulate în București din cauza pandemiei