Antena Meniu Search
x

Sindicatul Actorilor Americani şi-a premiat favoriţii

Sindicatul Actorilor American şi-a premiat favoriţii în această dimineaţă! Cei mai buni actori au fost desemnaţi Gary Oldman şi Frances McDormand.

Vezi și

Sindicatul Actorilor American şi-a premiat favoriţii în această dimineaţă! Cei mai buni actori au fost desemnaţi Gary Oldman şi Frances McDormand. De altfel, cei doi au câştigat şi Globurile de Aur din acest an. Însă, spre deosebire de Globuri, unde toate actriţele au fost îmbrăcate în negru, la evenimentul din această dimineaţă au prezentat doar femei.

Gary Oldman a primit premiul pentru cea mai bună interpretare într-un rol principal, pentru pelicula "The Darkest Hour".  

La categoria feminină, actriţa premiată a fost Frances McDormand pentru rolul din pelicula Three Billboards Outside Ebbing, Missouri. Filmul a fost premiat şi pentru cea mai bună prestaţie a întregii distribuţii.

La categoria premiilor acordate actorilor din televiziune, "This is Us" a fost marele câştigător. Întreaga distribuţie a fost premiată, iar Sterling K Brown a făcut istorie. Este primul actor de culoare care a primit o distincţie din partea Sindicatului Actorilor Americani, la categoria masculină pentru cea mai bună interpretare într-un serial.

Game of Thrones a fost premiat pentru o singură categorie - cea mai bună echipă de cascadori într-un serial. De asemenea, în cadrul galei, Morgan Freeman a fost recompensat pentru întreaga sa carieră.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Nomazii digitali ar putea primi interdicţie în cafenele. Obişnuiţi să lucraţi în oraş?

Observator » Stiri Mondene » Sindicatul Actorilor Americani şi-a premiat favoriţii