Antena Meniu Search
x

Snoop Dogg a primit o stea pe bulevardul Walk of Fame din Los Angeles

Snoop Dogg a primit o stea pe bulevardul Walk of Fame din Los Angeles! Distincţia i-a fost oferită cu doar patru zile înainte de a sărbători 25 de ani de la lansarea primului său album. La eveniment au participat nume mari din industria muzicală, dar şi vedete de televiziune.

Vezi și

Snoop Dogg a primit o stea pe bulevardul Walk of Fame din Los Angeles! Distincţia i-a fost oferită cu doar patru zile înainte de a sărbători 25 de ani de la lansarea primului său album. La eveniment au participat nume mari din industria muzicală, dar şi vedete de televiziune. Iar rapperul american a ţinut un mic discurs, în stilul său inconfundabil.

Îmbrăcat într-un palton maro şi cu ochelari de soare la ochi, Snoop Dogg s-a pozat alături de steaua lui, dezvelită pe bulevardul celebrităţilor de la Hollywood. Cunoscut ca fiind un artist excentric şi cu un puternic simţ al umorului, rapperul american nu a ezitat să se laude pentru realizările obţinute de-a lungul carierei sale.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

La eveniment au participat fani ai artistului dar şi vedete din industria muzicală, precum celebrii producători Dr. Dre şi Quincy Jones. O apariţie surpriză a fost, însă, Jimmy Kimmel, care l-a felicitat pe Snoop Dogg într-un discurs presărat cu glume care au stârnit hohote de râs.

Născut în 1971, Snoop Dogg s-a lansat la începutul anilor 90 iar de atunci a vândut peste 20 de milioane de albume în Statele Unite. Are peste 15 albume lansate pe piaţă, iar luna trecută a debutat într-o piesă de teatru despre el. Actoria şi muzica nu sunt însă singurele lui pasiuni. Rapperul a anunţat că va publica o carte de bucate, după ce a apărut într-o emisiune culinară alături de Martha Stewart.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » Snoop Dogg a primit o stea pe bulevardul Walk of Fame din Los Angeles