Antena Meniu Search
x

Solista Nightwish, in Romania. Va urca pe scena alaturi de 70 de instrumentisti

Regina metalului finlandez este, din nou, in Romania. Tarja Turunen, solista trupei Nightwish, va urca maine pe scena de la Sala Palatului alaturi de 70 de instrumentisti, intr-un concert extraordinar numit "The Beauty and The Beat".

Vezi și

Iubitoare a culturii romanesti si admiratoare a latinitatii noastre, solista finladeza a pierdut deja numarul vizitelor in Romania. “Oh Doamne, de multe ori. Am pierdut numarul deja, serios. Am venit in Romania de multe ori, cred ca din anul 1999 tot vin, daca nu gresesc”, a explicat Tarja Turunen.

Ea a sosit in Romania alaturi de tobosarul Mike Terrana. Vor fi impreuna pe scena pentru "The Beauty and the Beat Tour 2013", o combinatie de rock cu accente de muzica clasica si simfonica. “Aceasta colaborare are loc pentru prima data. Acum doi ani, am avut un concert cu orchestra in Bulgaria, iar acum am inceput din nou un turneu”, a mai spus Tarja.

A tinut sa vina din nou si in Romania pentru ca a simtit o legatura cu publicul. “Simt pasiunea oamenilor in timpul concertelor, cum vorbesc cu mine, energia din jur, ador acesata pasiune, iar asta este extraordinar. Este atat de dragut sa vezi asta, nu este ceva comun”, a adaugat solista.

Artista se simte cu adevarat implinita si in viata personala. Familia nu o impiedica sa isi duca visele mai departe. “Nu pot trai fara muzica si nu imi pot imagina viata fara muzica pentru ca imi place atat de mult si ma face atat de fericita in fiecare zi”, a tinut sa sublinieze Tarja.

Peste 70 de instrumentisti si un cor format din 15 persoane vor acompania cei doi artisti, pe scena Salii Palatului, din Bucuresti. O reprezentatie uimitoare, din care nu vor lipsi cele mai cunoscute piese ale Tarjei. Pretul unui bilet la spectacolul de pe 11 aprilie variaza intre 90 si 245 de lei, la categoria V.I.P.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Solista Nightwish, in Romania. Va urca pe scena alaturi de 70 de instrumentisti