Antena Meniu Search
x

Sora cântăreţei Mariah Carey își dă în judecată mama pentru abuzuri în timpul unor ritualuri satanice

Sora înstrăinată a cântăreței Mariah Carey, Alison, a dat-o în judecată pe mama lor, Patricia, pentru că le-a permis străinilor să o abuzeze în timpul unor ritualuri satanice, atunci când era copil. 

Cornel Preda
de Cornel Preda

la 06.08.2020, 17:48

Sora lui Mariah Carey își dă în judecată mama pentru abuzuri în timpul unor ritualuri satanice
Mariah Carey (stânga), sora ei Alison (centru) şi mama lor, Patricia (dreapta) - Instagram Mariah Carey / Profimedia Images
  • Scenele oribile ar fi avut loc când Alison avea 10 ani
  • Întâlnirile satanice includeau ritualuri de sacrificiu

Alison Carey, în vârstă de 57 de ani, a depus documentele la Curtea Supremă din New York și cere daune pentru „imensele traume psihologice și psihice, durere și chin” la care a fost supusă. 

În documentele obținute de The Sun, Alison susține că a fost martora unor „acte sexuale cu adulți și copii” ce au avut loc în timpul unor „întâlniri satanice la miezul nopții, care includeau ritualuri de sacrificiu”.

Alison s-a îndepărtat de sora ei celebră, în vârstă de 50 de ani, de mai mulți ani, după o ceartă în anii 90.

Sora artistei avea aproximativ 10 ani când a trecut prin această experiență și spune că mama ei „a forțat-o să asiste cum adulți întrețineau relații sexuale cu alți adulți, dar și copii. Drept urmare, reclamanta a fost diagnosticată cu stres post traumatic, anxietate și depresie, ceea ce au împins-o la folosirea de medicamente și droguri legale și ilegale în încercarea de a suprima amintirile oribile”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri Mondene » Sora cântăreţei Mariah Carey își dă în judecată mama pentru abuzuri în timpul unor ritualuri satanice