Antena Meniu Search
x

Fostul soţ al lui Khloe Kardashian s-a iubit cu peste două mii de femei

Unele vedete de peste Ocean reprezintă exemplul cât se poate de clar că luxul şi celebritatea sunt adevăraţi magneţi pentru cei sau cele care îşi doresc să se laude că au avut parte de o noapte în patul unei persoane faimoase!

de Redactia Observator

la 10.07.2019, 19:03

Vezi și

Unele vedete de peste Ocean reprezintă exemplul cât se poate de clar că luxul şi celebritatea sunt adevăraţi magneţi pentru cei sau cele care îşi doresc să se laude că au avut parte de o noapte în patul unei persoane faimoase! Aşa se face că fostul soţ al lui Khloe Kardashian s-a culcat cu peste două mii de femei, la fel şi excentricul baschetbalist Dennis Rodman.

Mereu o apariţie sexy, Mariah Carey nu a evitat să dezvăluie detalii picante din viaţa ei amoroasă, cum ar fi numărul de bărbaţi cu care s-a culcat. Vedeta a povestit pentru Cosmopolitan că a avut nu mai mult de 5 parteneri până în prezent. Iar unul din ei e dansatorul Bryan Tanaka, actualul ei iubit.

Lamar Odom se poate lăuda în schimb cu o viaţă sexuală activă. Fostul soţ al vedetei americane Khloe Kardashian a dezvăluit, în noua lui carte, că s-a culcat cu peste 2.000 de femei. Iar multe dintre ele erau animatoare în cluburi de noapte. Campionul NBA a declarat că e dependent de sex. Şi nu e singurul! 

Baschetbalistul Dennis Rodman s-a culcat, de asemenea, cu peste 2.000 de femei. 500 dintre ele, spune sportivul, erau interesate doar de banii lui. 

Actorul Russell Brand ar fi avut peste 1.000 de partenere de sex, potrivit Mirror. Sexul nu a fost însă singura lui dependenţă. Fostul soţ al artistei americane Katy Perry s-a luptat inclusiv cu drogurile sau alcoolul. Actorul britanic e abstinent însă de mai bine de 14 ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri Mondene » Fostul soţ al lui Khloe Kardashian s-a iubit cu peste două mii de femei