Antena Meniu Search
x

Stand-up comedy la Cinema Patria cu inegalabilul... Cosmin Seleşi!!!

Începând cu orele 20:14 pe 1 Noiembrie, show-ul "Stand-up comedy Numai 1 şi 1" aduce în scenă 11 artişti care se vor întrece în glume sau momente veritabile de umor, şi vor întreţine tonul distracţiei maxime lansat la cinematograful Patria

Vezi și

Începând cu orele 20:14  pe 1 Noiembrie, show-ul "Stand-up comedy Numai 1 şi 1" aduce în scenă 11 artişti care se vor întrece în glume sau momente veritabile de umor, şi vor întreţine tonul distracţiei maxime lansat la cinematograful Patria

Bordea, Badea, Micutu, Sorin, Vio, Costel, Raul, Natanticu şi Nelu vor scoate asii din mâneca sub arbitrajul celui mai priceput Dealer în domeniu, Cosmin Seleşi. Seara de la cinema va fi cu siguranţă cea mai lungă repriză de râs.

Un test de rezistenţă, cu peste patru ore de râs continuu, într-un spectacol cu conținut explicit INTERZIS MINORILOR!

Aşadar, pe 01.11.2014 începând cu ora 20:14 jucam cu cărțile pe față, iar Cosmin Seleşi, dealer-ul de serviciu va stabili regulile jocului şi va demara maratonul hohotelor de râs acompaniate de actori numai 1 şi 1.

Biletele au fost puse în vânzare la preţul de 111 ron şi sunt disponibile la punctele de vânzare Vreau Bilet din Unirea Shopping Center etj.2, la Cinema Patria Bucureşti şi online pe www.vreaubilet.ro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri Mondene » Stand-up comedy la Cinema Patria cu inegalabilul... Cosmin Seleşi!!!