Antena Meniu Search
x

Ştefan Bănică Jr. şi Lavinia, sărbători în familie

Ştefan Bănică Jr. şi Lavinia vor petrece sărbătorile în familie. Alături de părinţi şi prieteni, le-a spus jurnaliştilor un apropiat al cuplului. Şi în plan profesional Laviniei îi merg toate din plin.

Vezi și

Tocmai a lansat o nouă piesă, "Poveşti cu Zâne". Ştiu la ce vă gândiţi, dar bruneta se jură că nu face nicio aluzie la fosta soţie a iubitului ei.

Lavinia nu crede în surprize sau aluzii fine. A spus-o după ce mai multe voci au speculat că noua piesă face referire la fosta soţie a lui Ştefan Bănică.

" «Poveşti cu zâne» mi-a plăcut de la prima ascultare, pentru că e o piesă sinceră în care se poate regăsi oricine şi pentru că-mi era dor să cânt în limba română!"

Fără paparazzi, la braţul iubitului ei, înconjurată de cei dragi. Aşa vrea să petreacă sărbătorile Lavinia, le-a mărturisit reporterilor de la Click un prieten al artistei. La masa de Crăciun va fi prezentă şi mama lui Ştefan Bănică Junior. Iar de meniu s-ar ocupa chiar Lavinia. Cântăreaţa ar vrea să-i cucerească pe invitaţi cu friptură, cozonaci şi piftie

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Ştefan Bănică Jr. şi Lavinia, sărbători în familie