Antena Meniu Search
x

Ștefan Bănică, despre ce urmează la X-Factor: ”Fiecare jurat are câte un as în mânecă”

Ștefan Bănică a fost invitatul Oliviei Păunescu în platoul Observatorului orei 12.00, unde a vorbit despre X-Factor și despre ce urmează la show-ul difuzat vineri de Antena 1. ”Pot să vă spun că fiecare jurat are câte un as în mânecă”, a spus Ștefan Bănică.

de Redactia Observator

la 24.09.2020, 14:09

Vezi și
  • Ștefan Bănică: ”Vor fi, în continuare, momente extraordinare”.
  • ”Nu contează de unde vii, atât timp cât ești foarte bun”, spune juratul de la X-Factor.

Juratul de la X-Factor a dezvăluit momentele care l-au emoționat în primele două ediții ale show-ului. Unul dintre acestea este apariția Andradei, cântăreața nevăzătoare care a impresionat cu vocea ei.

”Ce am văzut pe scenă îmi demonstrează că muzica devine mai puternică decât cazul ei, ea fiind nevăzătoare. Aici, muzica a fost extraordinară! Aşa cum e (replica în filmul) BD: "Ce vă recomandă”? Muzica a recomandat-o, chiar dacă este nevăzătoare”, spune Ștefan Bănică.

Spectacolul și emoția vor continua și în edițiile următoare de la X-Factor.

”Vor fi, în continuare, momente extraordinare. Pot să vă spun că fiecare jurat are câte un as în mânecă! Ați văzut italienii, ați văzut-o pe Andrada, l-ați văzut pe nepotul lui Salam, băiatul cu chitara, și vor mai fi! Există energie, există prospețime, există lucruri noi, prezentatorii de fapt ai show-ului au revenit pe micile ecrane, Răzvan și Dani. Sunt jurați cu o carieră impresionantă: și Loredana, și Delia. Iar venirea lui Ristei în juriu cred că este un lucru bun, mai ales că e un fost concurent, că știe muzică, iar acum este pe scaunul de jurat. Deci, toate schimbările astea, eu rămânând permanent constant la părerea că acest show este despre concurent și nu despre jurați, pentru că jurații au o carieră, sunt cine sunt, concurentul este important! Sigur că este un show de divertisment. Dar, până la urmă, cred că trebuie să ne reamintim cu acest X-Factor 2020 că este un show despre muzică!”, declară Ștefan Bănică.

Noul sezon X-Factor este diferit și prin numărul mare de concurenți străini care și-au dorit să participe la show-ul românesc.

”Există categoria celor care-și încearcă șansa și sunt foarte proaspeți, extrem de emoționați și dornici. Și există categoria celor care știu foarte bine cu ce se mănâncă genul ăsta de concurs, care au fost și la alte concursuri, care sunt foarte buni, care sunt profesioniști. Vezi grupul de italieni! Eu, deși nu erau în grupa mea, am zis: ”Domnilor, mai cântați o dată, e senzațional!” Aici este și dilema publicului spectator, care va alege prospețimea, șansa unei tinere sau cineva care este, clar, la a nu știu câta participare și care, pe moment, produce un impact fabulos? Eu sunt de principiul că nu contează de unde vii, atât timp cât ești foarte bun, cum s-a dovedit și în ultimele două ediții la X-Factor”, a mai spus Ștefan Bănică.

În platoul Observatorului, Ștefan Bănică a vorbit cu mândrie și despre fiul său, care a devenit student la Actorie.

”Radu Ștefan e un tânăr de 18 ani și bucuria mea, în afară de faptul că a devenit student, bucuria mea este că a intrat pe ușa din față. Mai ales că îl cheamă cum îl cheamă, mai ales că există bunicul lui, există și tatăl lui. Și pentru el este o presiune. A intrat printre primii, de-aia spun că a intrat pe ușa din față și e meritul lui”, dezvălui Ștefan Bănică.

Sezonul 9 al X-Factor este în fiecare vineri, la Antena 1, la ora 20.30, după Observator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi la curent cu ofertele în ceea ce priveşte titlurile de stat?

Observator » Stiri Mondene » Ștefan Bănică, despre ce urmează la X-Factor: ”Fiecare jurat are câte un as în mânecă”