Antena Meniu Search
x

Cum ne influențează Super Luna Albastră. Racii au noroc la bani, iar Balanțele se îndrăgostesc (Video)

Astrologul Camelia Pătrășcanu ne explică cum ne influențează Superluna Albastră, un eveniment celest rar ce se va produce în această seară.

Fenomenul Super Luna Albastra

Astrologul Camelia Pătrășcanu ne explică cum ne influențează Superluna Albastră, un eveniment celest rar ce se va produce în această seară.

Potrivit astrologului, Super Luna sângerie va fi simțită profund de fiecare dintre noi, deoarece Luna se află mai aproape de Pământ, poziţie numită perigeu, şi cu 14% mai luminoasă decât de obicei.

Astfel, pentru Tauri se anunță schimbări în familie, în timp ce Gemenii se pregătesc pentru discuții și planuri de viitor. 

Luna Plină le aduce racilor noroc la bani, iar Balanțele se îndrăgostesc sau reîndrăgostesc.

Pe acelaşi subiect

Și pentru Scorpion se anunță o zi fabuloasă în carieră, în timp ce pentru Vărsătorii au parte de schimbări în viața lor.

Iată cum va influența Super Luna albastră fiecare zodie în parte:

Luna plină din 31 ianuarie este specială din trei motive: este a treia dintr-o serie de super-luni, când astrul se află mai aproape de Pământ, poziţie numită perigeu, şi cu 14% mai luminoasă decât de obicei. Este de asemenea a doua lună plină din ianuarie, ceea ce se numeşte Lună albastră. Super Luna albastră va trece prin umbra Pământului şi le va oferi celor bine poziţionaţi o eclipsă totală. Cât timp Luna se va afla în umbra Pământului, va căpăta o culoare roşiatică, aşa-numita lună sângerie.

Ultima eclipsă totală de super-lună a fost vizibilă în septembrie 2015. Şi ultima eclipsă de super-Lună albastră a avut loc pe 30 decembrie 1982. 

Cei care locuiesc în America de Nord sau în Hawaii vor putea vedea eclipsa înainte de răsăritul soarelui pe 31 ianuarie. 

Persoanele care locuiesc în Orientul Mijlociu, Asia, Indonezia, Australia sau Noua Zeelandă vor vedea eclipsa după apus, pe 31 ianuarie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » Cum ne influențează Super Luna Albastră. Racii au noroc la bani, iar Balanțele se îndrăgostesc (Video)