Antena Meniu Search
x

Aşa mamă, aşa fiice! Surorile Gigi şi Bella Hadid au făcut senzaţie la o gală din New York, unde au venit cu mama lor

Vezi și

"Aşa mamă, aşa fiică". Zicala se potriveşte perfect clanului Hadid. Zilele trecute, cele două surori Gigi şi Bella, "îngeraşi" Victoria's Secrets, şi-au făcut apariţia însoţite de superba lor mamă, la o gală din New York, în cadrul căreia Gigi Hadid a primit premiul Supernova.

Are două fiice superbe, ce fac parte din elita modellingului mondial. Mama lui Gigi şi Bella Hadid, doi "îngeraşi" Victoria's Secrets, este mândră... până la cer de fetele sale, cu care este văzută adesea prin New York. La fel s-a întâmplat şi zilele trecute, când cele trei au atras toate privirile, la ultimul eveniment monden la care au participat. 

E limpede ca lumina zilei de unde au moştenit "îngeraşii" trăsăturile frumoase, dar şi corpul perfect! Yolanda, fost model, are, la 53 de ani, un trup de supermodel şi o garderobă de puştoaică.

Însoţite de mama lor pe covorul roşu, mama şi fiicele au făcut senzaţie. Gigi a purtat o frumoasă rochie nude cu broderie, o creaţie Zuhair Murad Couture, în timp ce sora sa mai mică a ales să strălucească într-un costum alb şi cu o bluză argintie, creaţii Cristina Ottaviano.

Yolanda Hadid a făcut o alegere vestimentară îndrăzneaţă: şi-a făcut apariţia într-o rochie mulată, care i-a scos în evidenţă formele bine definite.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Aşa mamă, aşa fiice! Surorile Gigi şi Bella Hadid au făcut senzaţie la o gală din New York, unde au venit cu mama lor