Antena Meniu Search
x

SURPRIZĂ incredibilă pentru o pensionară din România, fană împătimită a festivalului UNTOLD! Ce cadou a primit femeia din partea renumitului actor Morgan Freeman (VIDEO)

Carmen Stănescu, o doamnă aflată la vârsta pensionării, așa cum se prezintă chiar ea, a avut parte de o surpriză uriașă din partea renumitului actor american Morgan Freeman.

Carmen Stănescu, o doamnă aflată la vârsta pensionării, așa cum se prezintă chiar ea, a avut parte de o surpriză uriașă din partea renumitului actor american Morgan Freeman.

Pe 7 august, Carmen a scris un comentariu la o postare de pe pagina oficială de Facebook a festivalului, iar vorbele ei au primit numeroase aprecieri.

„Sunt o femeie în pragul pensionării şi mamă de DJ (student în acelaşi timp), dar n-am lipsit nicio noapte de la Untold din cele 12 de până acum. Anul trecut şi acesta mi-am adus şi tatăl de 86 de ani, care continuă să rămână uluit de ceea ce aţi organizat în Clujul lui drag. Mi-e tare somn după dimineţile în care mi-am târşâit cu greu paşii spre casă, aşadar nu pot scrie multe în afară de: Mulţumesc din tot sufletul familiei mele“, este mesajul postat de Carmen Stănescu.

Pe acelaşi subiect

Comentariul ei a strâns 255 de like-uri, fiind cel mai apreciat de la acea postare, iar reprezentanții companiei Visa Europe, partener al festivalului Untold, au decis să-i facă o surpriză, impresionați fiind de postarea spectatoarei.

Astfel, cei de la VISA i-au cerut actorului Morgan Freeman să nareze comentariul, în limba engleză, mulțumindu-i lui Carmen pentru povestea ei.

În clipul audio prezentat de VISA, actorul salută iubitorii de muzică din România, narează în stilul inconfundabil comentariul semnat de Carmen Stănescu şi îi mulţumeşte personal.  

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » SURPRIZĂ incredibilă pentru o pensionară din România, fană împătimită a festivalului UNTOLD! Ce cadou a primit femeia din partea renumitului actor Morgan Freeman (VIDEO)