Antena Meniu Search
x

Primul trailer al filmului "Misiune Imposibilă: Declinul". Tom Cruise revine în rolul lui Ethan Hunt

Surpriză uriaşă pentru fanii seriei "Misiune Imposibilă". Prezentat, foarte pe scurt, în timpul finalei Superbowl, trailerul îndrăgitului film este online.

Vezi și

Surpriză uriaşă pentru fanii seriei "Misiune Imposibilă". Prezentat, foarte pe scurt, în timpul finalei Superbowl, trailerul îndrăgitului film este disponibil online. "Declinul", ce va avea premiera în România pe 3 august, se anunţă a fi una dintre cele mai de succes producţii ale anului.

Presărat cu cascadorii incredibile şi derulat în peisaje care îţi taie răsuflarea, episodul şase al seriei "Misiune Imposibilă" îl prezintă pe Ethan ce dă, din nou, piept cu Solomon Lane. Trailerul de două minute şi jumătate se deschide cu ceea ce pare a fi urmarea unei misiuni eşuate. Interpretatat de Tom Cruise, Ethan Hunt este trădat şi învinovăţit pentru dispariţia unei cantităţi importante de plutoniu. Ca să îşi facă dreptate, agentul face echipă cu Alec Baldwin, Simon Pegg şi Rebecca Ferguson. Cunoscut din rolul lui Superman, Henry Cavill se alătură şi el deja impresionantei distribuţii.

Presărat cu urmăriri spectaculoase cu motociclete, lupte corp la corp, schimburi de focuri şi o cursă cu elicoptere, filmul se anunţă unul plin de adrenalină. La fel ca în producţiile anterioare, Tom Cruise a executat chiar el majoritatea cascadoriilor. În august, presa americană a difuzat imagini în care starul de 55 de ani sare de pe o clădire şi se izbeşte puternic un zid, având nevoie de intervenţia medicilor.

Premiera mondială "Misiune imposibilă - Declinul" va avea loc în Statele Unite pe 27 iulie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Primul trailer al filmului "Misiune Imposibilă: Declinul". Tom Cruise revine în rolul lui Ethan Hunt