Antena Meniu Search
x

Târg de modă masculină la Florenţa. Adina Buzatu nu a lipsit de la evenimentul devenit deja tradiţie

Dacă vreţi să întâlniţi cei mai stilaţi bărbaţi din lume, cu siguranţă trebuie să ajungeţi la Florenţa!

Vezi și

Dacă vreţi să întâlniţi cei mai stilaţi bărbaţi din lume, cu siguranţă trebuie să ajungeţi la Florenţa! Acolo a avut loc cel mai mare târg dedicat modei masculine. Iar de la marele eveniemnt nu putea lipsi românca Adina Buzatu, care a participat la festival pentru cea de-a 26-a oară.

Eleganţă, rafinament şi mult stil.  Aşa s-ar putea descrie cel mai important târg de modă masculină ce a avut loc la Florenţa - Pitti Uomo. Adina Buzatu este una dintre prezenţele nelipsite de la faimosul eveniment, de 13 ani.

De obicei, românca este însoţită de fiica ei, Sara, însă de această dată nu a putut să fie alături de mama sa, deoarece a avut examen. 

Primul târgul de modă masculină de la Florenţa a avut în 1972. De atunci, se organizează de două ori pe an, în ianuarie, dar şi în luna iunie. 

Peste o mie de branduri îşi prezintă aici ţinutele, iar bărbaţii ştiu clar că odată ajunşi la Pitti Uomo, imaginea lor trebuie să fie una impecabilă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri Mondene » Târg de modă masculină la Florenţa. Adina Buzatu nu a lipsit de la evenimentul devenit deja tradiţie