Antena Meniu Search
x

Tatuajul cu pistrui, ultima modă, lansată chiar de ducesa de Sussex, Meghan Markle

Dacă vă gândeaţi că vedetele nu apar în public fără machiaj, să ştiţi că nu este chiar aşa. Multe dintre ele sunt chiar mândre să îşi arate aspectul natural.

de Redactia Observator

la 18.02.2019, 11:10

Vezi și

Dacă vă gândeaţi că vedetele nu apar în public fără machiaj, să ştiţi că nu este chiar aşa. Multe dintre ele sunt chiar mândre să îşi arate aspectul natural. Mai demult, pistruii erau cei mai mari duşmani ai femeilor, care considerau că le strică frumuseţea, acum, dimpotrivă, sunt în trend. Ba chiar sunt şi accentuaţi. Semnalul l-a dat chiar ducesa de Sussex, Meghan Markle, care a lansat o nouă modă - tatuajul cu pistrui - şi, în scurt timp, nenumărate celebrităţi au urmat-o.

Meghan Markle a devenit un exemplu pentru multe femei şi pentru că, la nunta cu Prinţul Harry, a ales un machiaj natural şi discret. Şi-a pus în evidență pistruii şi tenul şi a demonstrat astfel că frumuseţea nu înseamnă perfecţiune. Şi, de atunci, chiar a lansat moda tatuajului cu pistrui, din ce în ce mai cerut în saloane. Artiştii make up spun că deja nu mai fac faţă cererilor.

La 44 de ani, Penelope Cruz nu se ascunde în spatele tonelor de produse cosmetice, ba dimpotrivă, îşi afişează cu mândrie chipul, fără artificii. De curând, actriţa a apărut pe coperta unei reviste celebre cu un machiaj natural, care îi punea în valoare pistruii. Ea a mărturisit că, de obicei, foloseşte doar fond de ten, iar pistruii şi-i accentuează cu ajutorul creionului dermatograf.

Surorile Jenner Kylie şi Kendall au fost şi ele extrem de apreciate pentru fotografiile în care apar nemachiate.

Şi actriţa Emma Stone îşi face apariţia pe covorul roşu, de foarte multe ori, cu un machiaj natural. Întotdeauna s-a declarat mândră de pistruii ei şi nu se ferește să şi-i arate. Şi actriţele Lucy Liu sau Megan Fox îşi pun în evidenţă, ori de câte ori au ocazia, pistruii, care le conferă un farmec aparte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Tatuajul cu pistrui, ultima modă, lansată chiar de ducesa de Sussex, Meghan Markle