Antena Meniu Search
x

Coafurile geometrice, la modă în 2018

Hairstylistul Adrian Perjovschi vine de la Londra cu ultimele tendinţe în materie de tunsori şi coafuri pentru anul care urmează.

Vezi și

Mai sunt mai puţin de trei luni din acest an, iar cum noi, femeile, suntem obişnuite să ne informăm din timp despre noile tendinţe, a cam venit timpul să aflăm ce se va purta în 2018. Iar hairstylistul Adrian Perjovschi ne vine în ajutor.

Adrian Perjovschi şi echipa sa de stilişti au vrut să afle primii tendinţele în materie de păr pentru anul care urmează. 2018 vine cu tunsori moderne, dar în acelaşi timp simple. Stilul pixie rămâne în top, la care se adaugă tunsorile geometrice, dar şi cele în scări. 

În 2018, doamnele pot alege dintr-o gamă variată de culori de păr pentru a-şi schimba lookul, dar și pentru a-şi sublinia trăsăturile. De la păr decolorat, până la mov ciocolatiu sau chiar părul în nuanţe de bronz. 

De la Londra, una dintre cele mai pricepute echipe de hairstyling din România nu s-a întors cu mâna goală. Se întorc în saloanele lor cu aparatură de ultimă generaţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Coafurile geometrice, la modă în 2018