Antena Meniu Search
x

Ținute excentrice pe podiumul de la Milano

Casele Versace, Dolce Gabbana şi Prada dau tonul ultimelor tendinţe în materie de modă, la Milano!

Vezi și

Casele Versace, Dolce Gabbana şi Prada dau tonul ultimelor tendinţe în materie de modă, la Milano! De această dată, însă, nu vorbim despre colecţii destinate doamnelor, ci domnilor. Dacă bărbaţii se vor îmbrăca precum doresc designerii, vom vedea în viitor. Cert e că creatorii de modă nu au evitat nici culorile puternice şi nici materialele sclipitoare.

Ţinute casual şi excentrice. Asta le propune Donatella Versace domnilor - pentru toamna şi iarna lui 2018. Modelele au defilat în paltoane din piele de cămilă, cămăşi de mătase şi pantaloni eleganţi. Din punct de vedere cromatic, creatoarea de modă a mizat pe nunanţe de roz aprins, verde, roşu şi galben. Colecţia masculină a fost condimentată şi de câteva ţinute feminine, la fel de extravagante.

Dolce&Gabbana a adus în faţa publicului o colecţie elegantă şi strălucitoare, intitulată Regele Îngerilor. Inspirate din stilul baroc, ţinutele s-au remarcat prin broderia aurie, dar şi accentele florale. La capitolul imprimeuri, designerii s-au inspirat din picturile bisericeşti. Spectacolul a fost închis cântăreţul columbian Maluma, care şi-a făcut apariţia într-un costum arginitiu, în ton cu prezentarea. 

Eleganţă şi originalitate. Pe asta a mizat Miuccia Prada. Noua colecţie a pus accentul pe ţinute complexe, purtate de turişti, fotografi, pompieri sau chiar de instalatori. În timp ce doamnele au defilat în fuste colorate până la genunchi, mănuşi şi sandale accesorizate cu jambiere, domnii au purta pantaloni trei sferturi, imprimeuri florale sau paltoane negre. Iar pălăriile colorate au devenit vedete pe podiumul de la Milano.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Ținute excentrice pe podiumul de la Milano