Antena Meniu Search
x

Toamna asta vrei mai mult la Antena 1

Vara aceasta telespectatorii au “aprins distacția” la Antena 1. Conform Kantar Media, în perioada 1 iunie – 25 august  postul de televiziune a avut o creștere  în rândul publicului comercial din mediul urban de 15 procente cotă de piață, atât la nivelul întregii zile cât și în prime time

Vara aceasta telespectatorii au “aprins distacția” la Antena 1. Conform Kantar Media, în perioada 1 iunie – 25 august  postul de televiziune a avut o creștere  în rândul publicului comercial din mediul urban de 15 procente cotă de piață, atât la nivelul întregii zile cât și în prime time

Comparația are în vedere rezultatele obținute în aceeași perioadă a anului trecut.

În această toamnă de Antena 1 va aduce mixul perfect de muzică, dans, cooking, comedie și talent. Românii vor avea parte de o toamnă spectaculoasă, care îi va purta prin cele mai aromate bucătării și cele mai condimentate gusturi, care îi va face să trăiască la intensitate maximă bucuria dansului, să se emoționeze în fața celor mai mari talente ale țării, să rămână uluiți de coregrafii spectaculoase, să trăiască suspansul competițiilor duse la un alt nivel, să râdă în hohote și să îi aplaude pe cei mai talentați copii. Emisiunile bazate pe cele mai celebre și mai apreciate formate TV din întreaga lume le vor oferi celor de acasă un show total. Pentru că toamna asta vrei mai mult la Antena 1!

“Am construit cea mai importantă platforma de divertisment de pe piaţă, iar grila de toamnă va susţine şi va consolida această poziţie. Prime-time-ul Antena 1 va avea sase producţii excepţionale, cu vedete de top, producţii proprii şi formate de succes internaţional.  Strategia noastră şi investiţiile pe care le-am făcut în ultima perioadă vor seta noi standarde în ceea ce priveşte divertismentul de televiziune. Antena 1 este despre oameni şi performanţele lor. În acest moment, Antena 1 înseamnă cea mai puternică echipa de pe piaţa media din România, iar de aceste rezultate vor beneficia în primul rând telespectatorii noştri.” - spune Sorin Alexandrescu – CEO Antena Group

Adevărata luptă în bucătărie se va da toamna aceasta în show-ului ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor“ ce va fi difuzat în fiecare seară de luni și marți. Cei trei jurați diabolici, chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu şi chef Cătălin Scărlătescu, deschid porțile Infernului pentru bucătarii intrați în show. Competiția rețetelor și a nervilor tari le va da șansa concurenților nu numai să demonstreze cât de talentați sunt, ci și să arate că își merită locul într-o bucătărie profesionistă. Show-ul pune la bătaie cel mai mare premiu oferit în România de un cooking show: 80.000 de euro și șansa de a obține un contract la un restaurant de top din București. Cei selectaţi să intre în acest concurs vor locui într-o casă amenajată special pentru ei, lipită de restaurantul în care vor găti. Concurenţii vor fi împărţiţi în echipe şi vor fi supuşi în fiecare ediţie la multe probe eliminatorii, pentru că ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” înseamnă şi muncă sub presiune și luptă pentru supravieţuire în bucătărie. Aceștia trăiesc 24 de ore din 24, 7 zile din 7 pe cel mai încins câmp culinar al vieții lor și înfruntă rețeta perfectă a coșmarului. În final, scapă cine poate!

Dansul este și el vedetă în această toamnă, în fiecare duminică, la Antena 1. Cel mai longeviv format de dans din lume, “Dansează printre vise” (“Dancing with the stars”), un format al recordurilor în materie de premii internaționale – peste 30 la număr – va aduce pe ringul de dans perechi formate din vedete și dansatori profesioniști, care vor lupta prin coregrafii spectaculoase pentru a câștiga marele premiu. Cei de acasă vor avea parte în fiecare duminică seara de momente de dans de excepție, de o pleiadă de costume și decoruri glamour, de povești și intrigi de culise, de un real spectacol al stilurilor și coregrafiilor, care vor duce dansul la un alt nivel. Mihai Petre, unul dintre cei mai apreciaţi şi premiaţi dansatori din România, va face parte din această toamnă din juriul show-ului “Dansează printre vise”.

Mai mult decât voce va aduce în această toamnă, din 19 septembrie, în fiecare vineri de la 20.30, cel de-al patrulea sezon “X Factor”, prezentat de simpaticii Răzvan și Dani. Spectacolul căutării vocilor de excepție continuă la Antena 1 sub bagheta celor trei jurați – Delia, Horia Brenciu și Ștefan Bănică – deciși să găsească și de această dată cele mai spectaculoase talente muzicale printre miile de concurenţi care s-au prezentat la preselecţii. Cei trei jurați, care s-au întâlnit pentru prima oară în această formulă, au misiunea de a selecta cele mai mari talente ale României și de a-i pregăti pentru celebritate pe cei mai buni dintre ei, urmând ca unul singur să intre în posesia marelui premiu.

Vedetele vor fi din nou provocate să arate cât de talentate sunt într-un nou sezon al emisiunii “Te cunosc de undeva” ce va fi difuzată sâmbătă seara, la Antena 1, din 13 septembrie. Cele mai spectaculoase transformări din showbiz se vor petrece chiar sub ochii prezentatorilor, Alina Pușcaș și Cosmin Seleși, și ale juraților, Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Aurelian Temișan și Andrei Aradits, care au misiunea de a analiza cu ochi critic încercările vedetelor aflate în concurs de a intra cât mai bine în pielea diverșilor artiști români sau internaționali.

Joi seara, copiii fac legea la “Next Star”, începând din 18 septembrie. Show-ul 100 % românesc care i-a înscris în galeria celebrităților pe cei mai talentați puști, prezentat de Dan Negru, se bucură de un mare succes, astfel că printre cei care aspiră să se facă remarcați se numără și prichindei din alte țări. La preselecțiile pentru cel de-al patrulea sezon al show-ului, care va fi difuzat în această toamnă de Antena 1, copiii care au înțeles de mici că un talent trebuie întreținut cu foarte multă muncă s-au prezentat cu acrobații spectaculoase, numere de karate pe muzică, beatbox și electro dance, scenete, coregrafii și momentele muzicale care promit telespectatorilor Antena 1 încă un sezon savuros.

Iar pentru că divertismentul nu este complet fără umor, Toni Grecu și gașca sa revin din această toamnă la Antena 1, în fiecare miercuri, cu un nou sezon “Serviciul Român de Comedie”. Mereu atenți la tot ce mișcă în peisajul politic, social și artistic, umoriștii de la SRC sunt pregătiți să atace cu mult umor de calitate și ironie fină subiectele momentului.

Din 1 septembrie, diminețile capătă culoare la Antena 1 pentru că revin din vacanță neobosiții Răzvan și Dani. Cei doi sunt mai pregătiți ca niciodată să se trezească cu chef de show și să aducă telespectatorilor “Neața cu Răzvan și Dani” multă energie, voie bună, dar și un strop de nebunie, pentru ca distracția să fie garantată.

Tot de luni se întoarce la pupitrul celor mai tari exclusivități și Simona Gherghe. “Acces Direct” revine la Antena 1 de la ora 17.00 cu subiectele momentului, informații în premieră și invitați cu povești nebănuite.

Dan Capatos, campionul nopților albe, este și el pregătit să asigure, tot din 1 septembrie, cel mai îndrăzneț spectacol la “Un show păcătos”. Iar cel mai urmărit reality show matrimonial din România, “Mireasă pentru fiul meu”, va continua și în această toamnă la Antena 1 cu alte personaje și povești savuroase.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri Mondene » Toamna asta vrei mai mult la Antena 1