Antena Meniu Search
x

Toni Braxton, apariţie impecabilă la 50 de ani

Norocoasa Toni Braxton nu lasă ca anii să i se citească pe chip. La 50 de ani, celebra cântăreaţă arată acum mai bine decât în trecut.

Vezi și

Norocoasa Toni Braxton nu lasă ca anii să i se citească pe chip. La 50 de ani, celebra cântăreaţă arată acum mai bine decât în trecut, mult mai slabă şi mai stilată. Este una dintre cele mai sexy şi mai cunoscute cântăreţe de origine americană care şi-a impus respectul printr-o imagine impecabilă.

Toni este fericită alături de Birdman, co-fondatorul casei de discuri "Cash Money Records", care îi este și logodnic. Cei doi au o relație din 2016 şi, chiar în vara acelui an, s-au afişat în calitate de cuplu pe covorul roșu de la premiile BET. 

Dragostea -e limpede!- o face să înflorească pe Toni Braxton, ce are un ten ca la 20 de ani, fără riduri sau cearcăne şi o siluetă de invidiat.

Ţinuta elegantă şi în acelaşi timp senzuală a artistei a fost aplaudată de criticii de modă şi în acelaşi timp de fani. Artista, în vârstă de 50 de ani, mamă a doi copii adolescenți, dovedeşte că există frumuseţi peste care anii nu lasă urme. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Toni Braxton, apariţie impecabilă la 50 de ani