Antena Meniu Search
x

Trupa BTS, record de peste 100 de milioane de vizualizări la noua lor piesă, în doar 24 de ore

Trupa BTS bate un nou record de vizualizări după ce au lansat videoclipul celei mai noi piese, Dynamite. În primele 24 de ore au reuşit să strângă peste peste 100 de milioane de vizualizări.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 22.08.2020, 15:01

Trupa BTS
Trupa BTS, record de peste 100 de milioane de vizualizări la noua lor piesă - Profimedia
  • Trupa BTS s-a înfiinţat în 2010 şi a debutat în 2013.
  • Cei 7 membri îşi scriu în general singuri versurile şi muzica.

Videoclipul piesei a fost lansat pe Youtube în data de 21 august, iar în mai puţin de 8 ore înregistra 86,4 de milioane de vizualizări, fiind deja doborât propriul lor record de la piesa Blackpink, care, în urmă cu doar 2 luni atingea pragul de 86,3 milioane de vizualizări în 24 de ore.

„Dynamite”, prima melodie a grupului în întregime cântată în limba engleză, a ajuns pe primul loc la nivel mondial pe YouTube la maxim 12 ore de la debut. De asemenea, videoclipul a înregistrat un record şi la nivel live, cu peste 3 milioane de spectatori concurenti care aşteptau cu sufletul la gură ca videoclipul să înceapă în sistem “Premiere”.

Membrii trupei se pot bucura de aprecierea fanilro care nu doar o dată au demonstrat că le sunt alături. Ei au înregistrat şi în luna aprilie un record cu 74,6 de milioane de vizualizări în doar 24 de ore cu piesa “Boy With Luv”, piesă lăudată şi distribuită îndelung în mediul online.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
bts
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri Mondene » Trupa BTS, record de peste 100 de milioane de vizualizări la noua lor piesă, în doar 24 de ore