Antena Meniu Search
x

Twitter a anunţat primul utilizator din istoria reţelei de socializare care are 100 de milioane de urmăritori

Cântăreaţa americană Katy Perry a devenit primul utilizator de Twitter care are 100 de milioane de fani, informează Variety.

Cântăreaţa americană Katy Perry a devenit primul utilizator de Twitter care are 100 de milioane de fani, informează Variety.

Katy Perry, care a lansat recent albumul ”Witness”, şi-a deschis contul de Twitter în februarie 2009. La jumătatea anului 2012, contul său înregistra 50 de milioane de ”urmăritori” (”followers”), iar în luna iulie a anului trecut, avea 90 de milioane de fani.

Twitter a felicitat-o pe artistă printr-un video-retrospectivă a mesajelor publicate de ea în tot acest timp.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Născută pe 25 octombrie 1984, Katheryn Elizabeth Hudson, cunoscută drept Katy Perry, este o cântăreaţă americană, care a devenit cunoscută cu single-ul ”I Kissed a Girl”, ce a ajuns în 2008 pe primul loc în topurile din peste 20 de ţări, inclusiv în Statele Unite şi Marea Britanie. Albumele şi single-urile sale au fost vândute în peste 90 de milioane de copii pe plan mondial. ”Witness” este cel de-al cincilea material de studio lansat de cântăreaţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Twitter a anunţat primul utilizator din istoria reţelei de socializare care are 100 de milioane de urmăritori