Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Jennifer Lopez, părăsită pentru DOI BĂRBAȚI!

Iubitul celebrei cântărețe ar fi călcat strâmb în două rânduri. De fiecare dată, dansatorul Casper Smart a preferat farmecele câte unui transsexual

de Redactia Observator

la 03.06.2014 , 17:22

Iubitul celebrei cântărețe ar fi călcat strâmb în două rânduri. De fiecare dată, dansatorul Casper Smart a preferat farmecele câte unui transsexual 

Nebunie curată la Hollywood după ce un tabloid de peste Ocean a aruncat bomba. Jennifer Lopez este la un pas de a se despărți de actualul său iubit, dansatorul Casper Smart. Motivul, ca aproape de fiecare dată, îl reprezintă infidelitatea. Nu a vedetei, așa cum poate mulți s-ar fi așteptat, ci a tinerelului cu care aceasta își împarte dormitorul.

Presa de la Hollywood vuiește pe marginea subiectului și mai ales pe seama faptului că dansatorul a înșelat-o pe Jen cu două femei care au fost cândva BĂRBAȚI. Adică doi transsexuali de notorietate, care l-ar fi vrăjit pe Casper iremediabil. Xristina Marie și Sofie Vissa sunt actualele fetel care ar fi avut bucurii la iubitul vedetei, conform presei din scandal din Statele Unite.

Articolul continuă după reclamă

Chiar dacă în mod oficial nimeni nu a oferit vreo informație, apropiații cântăreței susțin că despărțirea de Casper este doar o chestiune de timp.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri Mondene » Jennifer Lopez, părăsită pentru DOI BĂRBAȚI!