Antena Meniu Search
x

Unul dintre ei este ROMÂN (VIDEO)

Ian Scott, vedeta trupei heavy metal Anthrax, care e și realizatorul unui show american, a aflat identitatea celor care joacă rolurile temuților Umblători Albi, din serialul Game of Thrones/Urzeala Tronurilor. Iar unul dintre ei este ROMÂN.

Ian Scott, vedeta trupei metal Anthrax, care e și realizatorul unui show american, a aflat identitatea celor care joacă rolurile temuților Umblători Albi, din serialul Game of Thrones/Urzeala Tronurilor. Iar unul dintre ei este ROMÂN.

Ian Scott, de la Anthrax e și realizatorului showului Bloodworks, de pe Nerdist. A făcut astfel un interviu cu Barrie Gower, cel care a dat viață pe ecrane Umblătorilor Albi/White Walkers, din Game of Thrones.

Barrie Gower e make-up artist pentru efecte speciale, și el îi costumează și machiază pe actorii care joacă rolurile misterioaselor creaturi. Tot el a dezvăluit identitatea acestora.

Cei care intră în pielea Umblătorilor Albi sunt cascadori, iar unul dintre ei este ROMÂN, a spus Gower lui Ian Scott. Cascadorul român din Game of Thrones se numește, se pare, Vlad.

Pe acelaşi subiect

Dezvăluirea a fost făcută în cadrul interviului video, în timp ce Ian Scott era machiat pentru a fi costumat, la rândul lui, în Umblător Alb.

(Ian Scott): Cumva sunt primul american Umblător Alb?

(Barrie Gower): Da, ești! Ești primul american Umblător Alb!

(Ian Scott):  E bine!

(Barrie Gower): Am avut britanic, ROMÂN, am avut câțiva băieți europeni.

(Ian Scott): Sunt unul dintre acei Umblători Albi din Lumea Nouă!

(Barrie Gower): Da!

(Ian Scott): Iar actorii din film care joacă roluri de Umblători Albi, sunt cascadori?

(Barrie Gower): Da, sunt cascadori! Au o atitudine foarte bună! Cred că numele pentru fiecare Umblător Alb, de fapt, numele cascadorilor sunt Chris, Harold, Vlad, iar acum avem și Umblătorul Alb Scott!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri Mondene » Unul dintre ei este ROMÂN (VIDEO)