Antena Meniu Search
x
LIVE

Unul dintre ei este ROMÂN (VIDEO)

Ian Scott, vedeta trupei heavy metal Anthrax, care e și realizatorul unui show american, a aflat identitatea celor care joacă rolurile temuților Umblători Albi, din serialul Game of Thrones/Urzeala Tronurilor. Iar unul dintre ei este ROMÂN.

la 15.01.2017, 15:27

Ian Scott, vedeta trupei metal Anthrax, care e și realizatorul unui show american, a aflat identitatea celor care joacă rolurile temuților Umblători Albi, din serialul Game of Thrones/Urzeala Tronurilor. Iar unul dintre ei este ROMÂN.

Ian Scott, de la Anthrax e și realizatorului showului Bloodworks, de pe Nerdist. A făcut astfel un interviu cu Barrie Gower, cel care a dat viață pe ecrane Umblătorilor Albi/White Walkers, din Game of Thrones.

Barrie Gower e make-up artist pentru efecte speciale, și el îi costumează și machiază pe actorii care joacă rolurile misterioaselor creaturi. Tot el a dezvăluit identitatea acestora.

Cei care intră în pielea Umblătorilor Albi sunt cascadori, iar unul dintre ei este ROMÂN, a spus Gower lui Ian Scott. Cascadorul român din Game of Thrones se numește, se pare, Vlad.

Pe acelaşi subiect

Dezvăluirea a fost făcută în cadrul interviului video, în timp ce Ian Scott era machiat pentru a fi costumat, la rândul lui, în Umblător Alb.

(Ian Scott): Cumva sunt primul american Umblător Alb?

(Barrie Gower): Da, ești! Ești primul american Umblător Alb!

(Ian Scott):  E bine!

(Barrie Gower): Am avut britanic, ROMÂN, am avut câțiva băieți europeni.

(Ian Scott): Sunt unul dintre acei Umblători Albi din Lumea Nouă!

(Barrie Gower): Da!

(Ian Scott): Iar actorii din film care joacă roluri de Umblători Albi, sunt cascadori?

(Barrie Gower): Da, sunt cascadori! Au o atitudine foarte bună! Cred că numele pentru fiecare Umblător Alb, de fapt, numele cascadorilor sunt Chris, Harold, Vlad, iar acum avem și Umblătorul Alb Scott!

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri Mondene » Unul dintre ei este ROMÂN (VIDEO)